(Old) new in

by - 24.12.17


U sklopu božićnog darivanja (LINK) pitala sam vas kakve postove biste voljeli čitati na mojem blogu i najviše vas je glasalo za upravo ovaj tip posta. Ovaj new in možda više i nije toliko nov, ali zahvaljujući vama odlučila sam ga dovršiti i objaviti. Vjerovali ili ne, ovo je već četvrti new in na blogu, a preostala tri možete vidjeti OVDJE. Neki od spomenutih proizvoda su pokloni, neki su PR, neki su osvojene nagrade, a neke sam kupila sama. Više u nastavku. :)

Za početak, moram napomenuti da nisam jedna od onih koje okolo žicaju PR proizvode niti bilo što slično. Uostalom, to niti ne bi imalo nekog smisla s obzirom da je moj blog fokusiran na nokte. Tek tu i tamo ubacim nešto drugačije tipa friday favorites. No, bez obzira na sve, lijepo je kad ti na kućnu adresu stigne paket koji ni najmanje ne očekuješ. Pogotovo dok mjesecima nisi ništa naručivao i 100% si uvjeren da je poštar fulao adresu. :D

Tako je bilo i s L'Orealovim novitetima za kosu, točnije *Elseve Extraordinary Clay linijom za njegu kose koja je obogaćena s tri vrste gline. Linija je namijenjena svima koji imaju problem s masnim tjemenom i suhim vrhovima, a sastoji se od tri proizvoda, točnije od maske, šampona i regeneratora. Ovi proizvodi garantiraju tri dana čiste i svježe kose, no meni je tjeme treći dan bilo po običaju masno tako da se po tom pitanju nije ništa promijenilo. Možda bi se bolji učinak vidio na nekome tko pere kosu baš svaki dan. S ovim proizvodima sam od samog početka imala love/hate odnos, no onog dana kad me vlasište počelo malo žešće svrbiti i kad se pojavila perut iste sekunde sam prestala s korištenjem i vratila se na dobar stari Head & Shoulders. 


Slijede rođendanski pokloni i stvarčice koje sam konačno skinula s wishliste (LINK) zahvaljujući raznoraznim akcijama. Neke od proizvoda koristim godinama i ne znam ni sama koliko sam pakiranja već potrošila (npr. Balea Aqua Serum), a neke sam konačno imala prilike isprobati po prvi put. Najviše sam se veselila Olivalovom pilingu kojeg sam na kraju dobila za ročkas i koji mi se svidio na prvu. Konjac spužvu sam također skinula s WL, no za početak sam ipak uzela onu jeftiniju, točnije Ebelin. Moram reći da je baš gušt s njom čistiti lice. :) Na fotki su još Babylove vlažne maramice i Balea krema za područje oko očiju


Zahvaljujući Bipinoj akciji na svu dekorativu, s wishliste sam prekrižila L'Oreal Infallible Mattifying bazu i Catrice Prime and Fine transparentni puder u kamenu. Ostatak sam dobila za rođendan. Ok, i žvake sam si kupila sama, te ljubičaste su mi najdraže, a na fotki su samo zato jer mi je nešto falilo pa da ne bude praznina. xD Nego, ja sam valjda među zadnjima koji su isprobali famozne Maybelline Baby Lips balzame, ali bolje ikad nego nikad. :D Inače ne volim balzame koji ostavljaju boju, al' ovaj mi se svidio. Essence flastere za mitesere sam probala samo jednom, ali očito sam mutava za bilo kakve flastere tog tipa. Imala sam i one korejske Nesura koji su drugima izvukli čuda, a meni niš. xD Pa eto, ako netko ima kakav dobar savjet u vezi tih flastera ili mitesera općenito slobodno pišite. :D


Kakav bi to bio new in bez ijednog laka za nokte? :D Neke od ovih lakova sam dobila za rođendan, a neke sam kupila sama. Naravno da ih još uvijek nisam sve isprobala, shame on me. 


Sljedeća stvar koju vam moram pokazati i zbog koje konačno mogu raditi lijepe fotke bez obzira na vremenske uvjete je DIY softbox kojeg sam dobila za rođendan, a kojeg je frendica izradila sama! Bez sumnje, jedan od najboljih i najkorisnijih poklona ikad! Na lijevoj strani je softbox u akciji, a na desnoj rezultat. :)


S wishliste sam skinula i tri Essence My Must Haves sjenila, i to nijanse: 04 brownie'licious, 07 mauvie-time i 18 black as a berry. Sjenila su zbilja odlična, otkad ih imam samo njih i koristim da budem iskrena. Svakako kupujem još koju nijansu, isto kao i praznu paletu. 

 

U košarici su se našle i Ebelin spužvice za makeup koja ja, naravno, ne koristim za makeup već za gradient. A zahvaljujući dragoj Marini, na Instagramu poznatijoj kao @vampirko_krumpirko našla sam svoj novi najdraži bijeli lak, i to Essence 33 Wild White Ways. :)


U Mulleru, nažalost, nisam tako često jer je na drugom kraju grada, ali svaki put kad se nađem tamo obavezno uzmem bar 3 kom Aveo acetona. Otkad su iz prodaje povukli onaj zeleni, koristim ovaj od lubenice i osobno mi je najbolji od svih trenutno dostupnih. Neke cure žalile su se da im ovaj aceton isušuje kožicu oko noktiju te da im se od njega listaju nokti, no ja na svojim noktima nisam primijetila ništa slično tako da ću ga koristiti i dalje.


Iz Avona su mi kooonačno stigli dugo željeni testeri ruževa, a uz to sam si uzela i parfem Attraction koji sam otkrila zahvaljujući frendici. Inače nisam freak za parfeme i nema šanse da bi mi ikad palo na pamet za jednu malu flašicu izdvojiti par stotina kuna. Ionako mi se rijetko koji parfem svidi odmah na prvu, a upravo ovaj je bio iznimka. I da, sviđa mi je što Avon u ponudi ima i ove mini parfeme koje možete svugdje furati sa sobom jer stanu u svaku torbicu. :)


Nijanse Avon Mark Plump It ruževa su sljedeće: Rose Kisses, Mad For Mauve, Cocoa Kisses, Choco Latte i Uptown Pink. Moj favorit je Mad For Mauve. :)


Parfem Attraction mi se toliko svidio da sam odlučila ponoviti kupnju i ovaj put uzeti veće pakiranje. A tu je i Dry Ends Serum, poznatiji kao zeleni serum za suhe vrhove. Da odmah napomenem, moji vrhovi nisu ni malo suhi niti ispucani, ali s ovim serumom cijela kosa izgleda puno ljepše, sjajna je i ne leti. :D


S *Born Pretty shopa mi je u međuvremenu stiglo nekoliko paketića s proizvodima za recenziju. Neke od njih sam već isprobala i mogli ste ih vidjeti na Instagramu, Facebooku i ostalim društvenim mrežama. Sve u svemu, s Born Pretty pločicama sam stvarno zadovoljna i svima ih preporučam. Jedina stvar koja me malo žešće nervira je to što su neki uzorci zbilja preogromni za moje nokte. Najviše mi bude žao kad je riječ o meni najljepšem uzorku na cijeloj pločici koji je toliko velik da bi lagano prekrio moja tri nokta. Al' ok, nema veze, našla sam ja i takvim uzorcima namjenu, koristim ih za izradu nakita (LINK). :)


Stvarčice koje vidite na fotki ispod zamijenila sam za BPS bodove. Na Born Prettyju ste nakon kupljenih odnosno isprobanih proizvoda mogli uploadati fotke/videe ili napisati recenziju te na taj način skupljati bodove (1 bod = 0,01$). Na kraju ste bodove mogli zamijeniti za proizvode s njihove stranice. Maksimalno se moglo iskoristiti 1000 bodova tj. 10$ po narudžbi. Meni su pod hitno trebali crni i bijeli lak za pečatiranje pa sam uz njih uzela i dvije pločice da zaokružim narudžbu na tih 10$. Nažalost, poslali su mi neki škartni crni lak. Ne znam što se točno dogodilo s njim, ali laka je bilo za svega nekoliko pečatiranja. -.- I da, Born Pretty više nema ovu opciju s bodovima.


Na recenziju sam dobila i nekoliko stvarčica s *BeautyBigBang shopa, a o jednom od ovih proizvoda mogli ste nedavno čitati OVDJE


Na kućnu adresu stiglo mi je nekoliko noviteta iz L'Oreala, što me jako iznenadilo jer stvarno nisam očekivala da ću i ja biti jedna od sretnica koja će imati prilike među prvima isprobati ove proizvode. U pitanju su *L'Oreal Pure Clay Illuminating Cleansing gel i Pure Clay Glow maska. Oba proizvoda su odlična, ali moram priznati da sam masku puno rjeđe koristila. Jednostavno nemam strpljenja čekati da se to osuši. Gel sam pak koristila skoro svaki drugi dan i moram priznati da mi je baš super došao u vrućim ljetnim mjesecima kad mi se koža pojačano masti. Koju riječ više napisat ću u postu o favoritima. :) 


U jednom od paketa našla se i *L'Oreal Paris Revitalift Laser Renew dnevna krema. Radi se o kremi koja intenzivno djeluje protiv bora i poboljšava čvrstoću i teksturu kože. Malo me iznenadilo da su meni  koja nemam još ni 30 poslali kremu protiv bora, ali kad malo bolje razmislim vrijeme je da polako krenem s tim tretmanima. Bolje spriječiti nego liječiti. :D A i nije da baš nemam niti jednu boru. To se najbolje vidi kad stavim korektor ispod očiju pa dok se sve lijepo uvuče u te bore i borice, prekrasan prizor. Ukratko, ja sam kremu koristila svega nekoliko puta i iako mi je bila odlična proslijedila sam ju majki koja je sanjala o toj kremi otkad ju je vidjela na reklami. Ona je isto bila jako zadovoljna i nastavit ćemo je kupovati i dalje.


Dobila sam i *Maybelline Fit Me Matte + Poreless tekući puder u svih 6 nijansi. Nažalost, puder mi ne odgovara. Em mi je i najsvjetlija nijansa pretamna (još nakon nekog vremena oksidira), em puder na meni uopće nije mat. Baš naprotiv, zasjajim se brže nego s nekim drugim podlogama. Al' da, nijanse su definitivno najveći fail


I zadnji PR paket koji me ovo ljeto iznenadio je onaj od *Catricea u kojem se našlo nekoliko proizvoda iz limitirane kolekcije ''ProvoCATRICE''. Čim sam vidjela ovu kolekciju komentirala sam kak su mi rumenila prekrasna i upravo sam njih dobila. :) Moram priznati da su uživo još ljepša, pogotovo ovo tamnije u nijansi Berry Bow. Iskreno, prije nisam baš nosila rumenila, ali otkad imam ova dva, niti jedno šminkanje ne prođe bez njih. Dobila sam i Cushion puder za usne u rozoj i nježnoj berry nijansi, a favorit mi je opet nijansa Berry Bow. :)


Moja draga blogokolegica Mila s bloga GleeTree92 iznenadila me novim Essence Holo Rainbow lakovima za nokte, i to skoro pa cijelom kolekcijom. ❤ Malo je reći da sam bila u šoku. Prekrasni su svi po redu i toplo vam preporačam da nabavite barem jedan jer su kao stvoreni za ovo blagdansko razdoblje!


Većina proizvoda koje možete vidjeti na fotki ispod su do sad kupljeni već nekoliko puta. Ako tražite kvalitetnu rašpicu toplo preporučam ovu Essence 6u1 buffer rašpicu o kojoj sam više pisala OVDJE. Essence nail repairing oil s uljem argana je nešto najbolje što sam do sad stavila na kožicu oko noktiju, a kako tek mirišiii. Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer trošim već treće ili četvrto pakiranje, a više o njemu pisala sam OVDJE. Essence I ❤ Extreme Volume u vodootpornoj verziji najčešće kombiniram s Maybelline Lash Sensational maskarom. A tu je još i Lip Smacker Coconut Snowball, jedan od mojih najdražih balzama. I zadnja stvarčica na fotki s Olafom je zapravo šiljilo koje sam nabavila u KIKu, a koje mi služi za šiljenje olovki za usne, oči itd.


Olival zlatno ulje smilja jedan je od proizvoda o kojem sam često čitala na drugim blogovima, i to samo riječi hvale. Na wishlisti je bio jako dugo, trebalo mi je vremena da se odlučim na kupnju jer mi se cca 130 kn za ovu malu bočicu od svega 15 ml uvijek činilo too much. Ne hodam baš često po drogerijama, obično odem samo onda kad mi nešto stvarno treba i uglavnom kupim samo stvari s popisa, no kako sam se taj put našla u Bipi kad je taman bila akcija na preparativu odlučila sam riskirati. Nije mi baš bilo svejedno dati zadnje pare za tih 15 ml, ali kad sam prvi put ovo čudo stavila na lice bilo mi je jasno čemu toliki hvalospjevi. :)


Slijede the Balm noviteti koje smo Maja i ja osvojile na Instagramu u Black Friday Giveawayu. Obje smo osvojile sve ovo što možete vidjeti na fotki. Točnije, ja sam to sve osvojila zahvaljujući njoj jer je od svih ljudi u komentarima označila baš mene. Evo, ja još uvijek ne mogu doći k sebi od šoka. :D Još uvijek nisam niš isprobala (osim jednog ruža) jer mi je žao gurati prste u te prekrasne palete, a bome i sve ostalo. U Bipi se nikad nisam ni trudila približiti the Balm stalku jer nema smisla sliniti nad nečim kaj si nemreš priuštiti. :D Uvijek sam samo izdaleka škicala njihove proizvode, mislim teško je ne primijetiti svu tu lijepu šarenu ambalažu, ali tek kad sam osvojila nagradu prvi put sam uživo vidjela kak to sve izgleda iznutra. Šta reći, ljubav na prvi pogled. 


Još jedna nagrada koju sam ovo ljeto osvojila su Jessup kistovi, i to set od 15 kom. Kistovi su zbilja odlični i došli su mi ko naručeni. Apsolutni favorit mi je kist za blendanje tj. tapered blending brush (ovaj najzmazaniji skroz lijevo). Inače, ove kistove možete naći na Pink Pandi (LINK).


Bilo bi šteta u ovaj post ne uključiti i (pred)božićni poklon od moje Martine. ❤ Do sad još nisam imala prilike isprobati lakove od ova dva brenda i baš se veselim, a i nijanse su totalno pogođene! Da, na fotki još fali Bananko koji, nažalost, nije doživio fotosešn. :D


Znam da nema veze s beauty tematikom, ali u post sam morala uvrstiti i eksterni hard disk zahvaljujući kojem sam uspjela sačuvati sve fotke koje sam ikad imala na kompu, kako privatne tako i one vezane za blog. Malo je falilo da ovo ljeto ne ostanem bez svega, ali na kraju sam uz pomoć frenda uspjela sve prebaciti u ovu malu crnu kutijicu u kojoj su trenutno sve moje uspomene i pola mog života.


I za kraj, moj najdraži i najslađi ovogodišnji new in. Mica ofc, ali i ove kjut čarape koje sam dobila od sv. Nikole ili bolje rečeno tete. :D Idealne su za svakoga tko muku muči s lošom cirkulacijom poput mene.


I stigli smo do kraja. Napokon. Mislim da je ovo najveći new in post koji ste ikad vidjeli i koji ćete ikad vidjeti na ovom blogu. :D Da se razumijemo, ove stvarčice nisam (s)kupila u roku mjesec ili dva, već u zadnjih cca pola godine, ako ne i više. Kao što ste mogli primijetiti, ne šopingiram često, a i kad šopingiram onda kupujem samo provjerene proizvode, i to većinom na akcijama. Upravo iz tog razloga želim zahvaliti svima koji su mi omogućili da isprobam nešto novo i drugačije, nešto što sama možda nikad ne bih kupila ili si možda ne bih mogla priuštiti. 


Nego, recite mi, jeste li već isprobali koji od ovih proizvoda? O kojim proizvodima biste voljeli čuti koju riječ više?



*PR proizvodi

You May Also Like

2 comments

  1. Puno lijepih noviteta si skupila ali mica je tu ipak glavna. Svaka cast frendici na softboxu, takvi pokloni su uvijek najbolji, kad te netko slusa i jos se potrudi sam ti to napraviti...to po meni nema cijenu. Koliko volim L'Oreal primer toliko mrzim Maybelline Fit me puder, meni je on katastrofa i sve je samo ne matirajuci. Lakovi mi se svi svidaju i ova Baleina krema za ruke mi je super, uvijek imam jednu doma. Ja isto skupljala bodove na Born Pretty da zamjenim za crni i bijeli lak i taman kad sam skupila oni to ukinuli. Onda sam narucila sa ebaya jer tamo oni veliki dodu jeftinije nego ovi mali na BP. A za The Balm sta vise reci sto si vec nismo rekle, mislim da smo jedna drugoj donijele srecu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se sa svime kaj si rekla! :) Softbox je super stvar, stvarno mi je dosta skratio muke s fotkanjem, pogotovo sad zimi. Mada, ima onih lakova koji odbijaju suradnju i ne ispadaju uvijek najrealnije, ali sve je to do nijanse laka.

      Već sam mislila da sam jedina kojoj ovaj Maybelline puder ne odgovara, ali drago mi je da nisam. :D

      Kaj se tiče Born Prettyja, ovo s bodovima im je baš glup potez. Ja sam isto na kraju naručila s ebaya od jednog od onih sellera koje sam ti nekad davno linkala u mailu. :)

      Izbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)