Avon Beauty Blog Day 2014 + New in

by - 22.3.14



Vjerujem da ste do sad pročitali već brdo članaka na ovu temu, no kako sam i sama prisustvovala ovom događaju, evo i mojih dojmova. :)



Avon Beauty Blog Day 2014 održan je u subotu, 15. ožujka, u restoranu Maksimir u Zagrebu. Ovo je već drugi Beauty Blog Day po redu, a za njegovu organizaciju, ali i postojanje najviše je zaslužna Ana Popović Kišur, glavna urednica portala Ogledalo.hr. Bez nje i njezinog tima, kao i podrške beauty partnera sve ovo ne bi postojalo niti bi imalo smisla. Jedno veliko hvala svima, stvarno ste se potrudili, i oko organizacije, a bome i oko poklona! :)


Budući da nismo iz Zagreba, kolegica Marija i ja uputile smo se rano ujutro prema dogovorenom mjestu događaja. Kad smo stigle pred sam restoran, nismo znale kud bi prvo krenule jer nismo nikog znale uživo pa nam je bilo bed pristupiti grupicama cura koje se međusobno znaju već duže vrijeme. Cijelu stvar spasila je Josipa koja nas je odmah na početku upoznala s nekoliko cura, a kako je vrijeme odmicalo i mi smo bile sve opuštenije. Ipak, moram priznati da je meni i dalje bilo malo neugodno uletjeti nekome tko me u životu nije vidio, ko da sam pala s Marsa. :D Inače, s Josipom sam se upoznala još prošlog ljeta i ni u jednom trenutku nisam imala takvu tremu. Baš naprotiv, imala sam filing ko da se znamo već sto godina. No, što je tu je, vjerujem da će sljedeći BBDay biti puno bolji po tom pitanju. :)


Kad smo se napokon smjestili, program je mogao početi. Mirela i Ana (Ogledalo.hr) održale su pozdravni govor, te nam ukratko dale uvid u statističke podatke iz anketa koje smo ispunjavali mi blogeri, ali i vi čitatelji prije samog BBDaya. Bilo je zanimljivo čuti mišljenja čitateljica o beauty blogerima. Još jedna zanimljivost je da u Hrvatskoj danas ima više od 140 aktivnih beauty blogova i da postoji samo jedan jedini muški bloger. :)


Mia Biberović (Netokracija) održala je predavanje na temu kako povećati čitanost, dok nam je Martina Lovrić (Manifest.hr/MojPosao) otkrila kako promovirati blog na društvenim mrežama. Jako zanimljive prezentacije s mnogo korisnih savjeta!


Vedrana iz Vichyja otkrila nam je sve o idealnoj koži, te nas upoznala s projektom 100 dana 100 žena. Također nam je predstavila i Vichyjev novi proizvod - okoloočnu kremu Idealia Eyes koju imamo prilike isprobati i same. Od kad znam za sebe imam problema s podočnjacima tako da me baš zanimaju rezultati. Simpatična Lucija Josipović iz Avona (generalni pokrovitelj ovogodišnjeg BBDaya) govorila nam je o suradnji s beauty blogovima i usput nas uspjela dobro nasmijati. :)


 Da su barem predavanja na faksu ovako zanimljiva...


Haha od svih ljudi, striček fotograf uhvati baš mene koja sam najviše bježala od fotića :D

Nakon što su prezentacije završile, krenula je rasprava između beauty brendova i blogerica, a u kojoj su sudjelovale naša Ana, Lucija Josipović iz Avona, Petra Mlakar iz Vichyja, te Maruša s bloga Beauty Blogette. Jedna jako zanimljivo diskusija u kojoj smo saznali kako se uopće ostvaruju suradnje, te na koji način brendovi biraju s kime će surađivati, a raspravljalo se tu dosta i o PR proizvodima, plaćenim recenzijama i još puno toga.


Na samom kraju programa, Martina s bloga Dear Skin proglašena je najboljom hrvatskom beauty blogericom 2013. Čestitam od srca! Imala sam čast upoznati Martinu uživo i moram reći da je jako draga osoba i ako je netko zaslužio ovu titulu onda je to definitivno ona! :)



Da ne mislite da smo od 10 do 17h koliko je trajao cijeli program samo sjedile, bile su tu i pauze između prezentancija tako da smo imale vremena za druženje, obilazak štandova ovogodišnjih beauty sponzora, ali i uživanje u hrani i piću. Između ostalog, bilo je tu i finog sladoleda s oreo keksima! Evo nekoliko slikica da i vi malo pasete oči. ;)


Meni najzanimljiviji kutak na BBDayu! Želim ovakvu tortu za ročkas! :D


Bilo mi je jako drago upoznati neke nove ljude, dok mi je za druge žao što ih nisam uspjela ulovit, malo popričat i tako to, ali bit će prilika. I da, nadam se da nećemo morati čekati sljedeći BBDay da se opet vidimo. ;)


Ja, Josipa i njezina fotka. :D


Jedna zajednička i meni jako draga 

Beauty partneri pobrinuli su se da ne odemo kući praznih ruku...


A evo što je sve bilo unutra...


Hvala još jednom, stvarno se nisam nadala tolikoj količini proizvoda! Neke već na veliko koristim, a druge nestrpljivo čekam isprobati.

Avon BBDay prvi je event ovog tipa na kojem sam imala prilike prisustvovati i moram reći da mi je bila čast. Jako lijepo i zanimljivo iskustvo! Nadam se da se vidimo i sljedeće godine! :)

I za kraj, jedna lijepa poruka za sve koji blogaju, ali i one koji tek kreću blogati!


P.S. Većina fotografija preuzeta je s facebook stranice Beauty Blog Day Croatia, neke su moje, a za neke je zaslužna Marisha ONAlove.




You May Also Like

17 comments

  1. Ne biste trebali stavljati ove slike hrane hahahah sad sam gladnaa. odlično, bas mi se sviđa poruka na kraju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha bome se i meni sad jede onaj fini sladoled :D
      Slažem se, lijepa porukica :)

      Izbriši
    2. Uf, i ja sam odmah gladna :) :)
      Hihihi, također mi je bilo glupo uletati ljudima, no sljedeći put će biti lakše :)

      Izbriši
    3. Sljedeći put nazdravljamo kak se spada! :D

      Izbriši
  2. Same krasne fotke. Te vaše poste o tem dogodku mi je tako zanimivo brat.:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je zanimljivo čitati ove postove kod drugih cura, baš ima lijepih i zanimljivih fotki! :)
      Bilo bi super da se jednog dana organizira Beauty Blog Day za sve ex-Yu blogerice, e to bi tek bio pravi spektakl :D

      Izbriši
  3. dobar post da naisla sam na gomilu takvih postova ali mi se dalo cititi samo tvije i nail crazy
    PS bas si lepaaa

    OdgovoriIzbriši
  4. Mislim da nam je svima bio bed uletiti nekome :D Iduće godine ćemo biti opuštenije! Drago mi je da smo se upoznale na početku, zahvaljujući Josipi ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je drago :) Šta reći osim da jedva čekam iduću godinu! :)

      Izbriši
  5. Bilo nam je baš lijepo, ali je kratko trajalo :) Drago mi je što smo se upoznale i nadam se da ćemo nagodinu imati više vremena za druženje :) A za Josipu se slažem, ona je naša dobra vila, sve nas je upoznala međusobno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja se nadam, a tko zna, možda se uspijemo vidjeti i prije sljedećeg BBDaya :)
      a Josipi bi trebalo uručiti nagradu za dobro djelo :D

      Izbriši
  6. Hehe, još sam uvijek pod dojmovima, tu i tamo se samo nasmijem sama od sebe kad se sjetim onog kad je Lenka skužila da pričaju o njenom blogu cure blizu nas, ili kad smo nagovarale Saru da nam promovira hp komp pa je uletio onaj tip da ju fotka XD baš mi je drago zbog svega! presretna sam kaj smo išle :D :*

    OdgovoriIzbriši
  7. a meni je baš drago što si ipak odlučila uletjeti, uz pomoć naše Josipovićke, naravno ;)
    zbilja je bilo krasno i jedva čekam iduće druženje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A šta reći :D Stvarno bi mi bilo žao da se nismo upoznale nakon toliko prijeđenih kilometara :D

      Izbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)