Moustache nails | Born Pretty

by - 15.5.14



Prije kojih mjesec dana mogli ste pročitati moje dojmove o srebrnim listićima s Born Pretty online trgovine, a danas ću vam pokazati još jednu od stvarčica koje su stigle na recenziju. Ovaj put radi se o vodenim naljepnicama za nokte. :)



Čim sam vidjela ove naljepnice odmah sam znala da će podloga biti pastelno žuti Lemon Sugar iz Avona. Općenito volim pastelne boje na noktima, a ova žuta mi je definitivno jedna od najdražih koje imam. Za potpuno prekrivanje potrebna su 2-3 sloja laka, ovisi koliko ih debelo nanosite, no meni je nekako najdraže ispod staviti obični bijeli pa onda preko njega žuti. Tako se lak puno ljepše maže i potrebno je manje slojeva. Jedina mana ovog laka su mjehurići koji se pojave tu i tamo, najčešće u ljetnim mjesecima. Što se tiče postojanosti, sjećam se da mi je ovaj lak znao izdržati po tjedan dana bez ijedne ogrebotine. Zapravo, svaki lak iz Avona je po tom pitanju odličan. Jedva čekam isprobati i nove Gel Finish lakove, baš me zanima kakvi su oni. :)



Za ovu manikuru koristila sam vodene naljepnice koje možete naći na Born Pretty Store stranici pod kodom D397. Dostupno je oko 20 različitih brkatih uzoraka naljepnica, a cijena im je trenutno 0,99$. Za razliku od ostalih, vodene naljepnice su skroz jednostavne za korištenje, a izbor motiva je zbilja ogroman.


S ovim naljepnicama je zbilja lako rukovati. Najprije nalakirajte nokte željenim lakom i pričekajte da se lak u potpunosti osuši. Zatim izrežete naljepnice koje ćete koristiti (nemojte zaboraviti maknuti zaštitnu foliju!) i stavite u posudicu s vodom. Nakon 10ak sekundi tj. kad vidite da se naljepnica lako odvaja od papira spremna je za korištenje. Naljepnicu primite prstima ili pincetom (kako vam je jednostavnije), te ju stavite na nokat, po želji namjestite i pričekajte da se osuši. Na kraju dodajte vaš najdraži top coat i to je to, gotove ste. :)



A kako izgledaju brkovi na mojim noktima pogledajte na fotkama koje slijede...



Ukoliko se i vama sviđaju ove naljepnice ili bilo što drugo sa Born Pretty online shopa, kod kupnje svakako iskoristite kod TCX31 kako biste ostvarili dodatan popust od 10%.


Što kažete na brkove na noktima? A na ove? :D Meni su odlični i jedni i drugi! ^^



*PR sample


You May Also Like

19 comments

  1. Odlična manikura! :D Brkovi izgledaju predobro, a bome i ovaj žuti lak.

    OdgovoriIzbriši
  2. Divno si uklopila boje, slatki su mi ovi brčići :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Tvoja duzina nokti i oblik i sve su mi savrseni, a svidja mi se sto su ti manikure uvijek uredne i kvalitetne! Svaka cast :)

    OdgovoriIzbriši
  4. odlično :)
    jako divna boja laka! a brčići su preslatki :)

    OdgovoriIzbriši
  5. prekrasan mi je ovaj lak iz avona, a naljepnice preslatke :D
    odlično, kao i uvijek :D

    OdgovoriIzbriši
  6. odličan look! obožavam moustache-manikure

    OdgovoriIzbriši
  7. predobra manikura :) i nokti su ti lijepi :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ajme predivno. I ovaj zuti je dobar

    OdgovoriIzbriši
  9. So cool! I like it:) This polish from AVON looks so great:)

    OdgovoriIzbriši
  10. Super perfeita, adorei :)
    Beijos!!!
    http://meu-bloog.blogspot.com.br/

    OdgovoriIzbriši
  11. inače ne volim žute lakove (odnosno ne vidim ih na sebi), ali ovaj je predivan <3
    a brkovi su fenomenalni, super si to iskombinirala :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)