Essie - Bahama Mama

by - 26.8.15


Nastavljamo s Essie lakićima. Do sad ste na blogu mogli vidjeti nijanse Cute as a button i Mezmerised, a danas je na redu Bahama Mama. :)


Na službenoj stranici Essie Hrvatska ispod ove nijanse stoji opis ''bogata boja šljive, duboka i topla, visokog sjaja.'' Sva sreća da postoje ovi opisi jer ja stvarno ne znam kako bih najbolje opisala ovu unikatnu nijansu. Iako to nikako nije, na fotkama je uporno ispadala crveno, pa sam se morala malo poigrati u Photoscapeu kako bih vam prikazala što realniju boju. 


Rekla bih da je Bahama Mama jedan od najpopularnijih Essie lakova u blogosferi. Stvarno sam puno čitala o njemu, no moram priznati da meni nije bio ništa posebno na prvu, ali zato me osvojio čim sam ga nalakirala. Već sam u više navrata spomenula da ne dijelim lakove na godišnja doba, no ova nijansa me totalno bacila u jesenski mood. :D Ili je to zbog vremena, hm?! Nije ni bitno. Bahama Mama me podsjetila koliko zapravo volim tamnije nijanse. Lak je kremaste teksture, lako se nanosi i još brže suši. Za potpuno prekrivanje dovoljna su dva deblja ili tri tanka sloja. Ja uvijek biram ovu drugu opciju, a uz to na fotkama imam i sloj Essence BTGN nadlaka.



Sve fotke nastale su vani u hladu.

I za kraj, ne zaboravite na trenutno aktualnu ''1 + 1 gratis'' akciju gdje kupnjom bilo kojeg Essie laka, jedan lak iz spring kolekcije dobivate gratis. Akcija traje do kraja mjeseca, a za više informacija klik ovdje!


Kako vam se sviđa Bahama Mama? 



*PR sample

You May Also Like

32 comments

  1. Predivan lak, i predivni noktići :) Ja sam preko dvije godine venula za ovom nijansom, svaki put je bila rasprodana :/ Ali sam je konačno jučer ulovila i sad se ne mogu nagledati kako je divna boja - friško nalakirani nokti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fala, fala :) E ne bi vjerovala, al' bila si mi u mislima dok sam pisala post :D Ovaj lak sam prvi put uživo vidla upravo na tvojim noktima, i to na drugom BBDay-u :D Baš mi je drago da si ga konačno nabavila, uživaj u njemu ;)

      Izbriši
  2. Iskreno ocekivala sam malo vise ljubicaste nijanse u ovom laku a sada vidim da je zapravo bordo boja. Tebi lijepo stoji ali ja osobno bas i nisam ljubitelj takvih nijansi jer mi se ne svida kako izgledaju na mojim rukama. Ajde da se i meni barem jedan Essie ne svidi i da ga ne pozelim odmah i imati ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hm, ja bi rekla da je ova nijansa neki mix crvene, smeđe i ljubičaste i baš zato ju je dosta teško pofotkati. Al' definitivno u sebi ima više ljubičaste nego crvene, u protivnom se ni meni ne bi sviđala (ne volim crvenu boju ni pod razno) :D Baš budem sutra okinula par 'sličnih' nijansi na hrpi pa ćemo da vidimo :D

      Izbriši
  3. boja je definitivno krasna, ma kako je opisali ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivan, predivan, predivan! Opsjednuta sam Essie lakovima, a ova nijansa je stvarno prelijepa!

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš sam se začudila kad sam videla fotografije, ne bih ga prepoznala. :D
    Da, baš kao što kažeš, pravi jesenji lak. :) Kod mene se na blogu pojavljivao jako često i definitivno bih ga svrstala u 5 omiljenih lakova npr. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hm, možda zbog odsjaja izgleda drugačije...al' da, u zatvorenom prostoru je još tamniji i ta ljubičasta nekako bolje dođe do izražaja :)

      Izbriši
  6. Zaista bogata nijansa, lepo ti stoji. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Prekrasan je i prva asocijacija mi je i bila jesen :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Divna boja! Varijacije na tu boju su mi omiljene.. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Gorđijanus!
    Tako i mene nije lak dirao kad sam ga gledala u bočici, ali na noktima je božanstven! I mene odmah asocira na jesen :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Prekrasna nijansa, jako slična Sole Mate nijansi :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Nijansa kao stvorena za jesenje dane. Nadam se da će i kod nas doći ta akcija :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se i držim fige da dođe čim prije! :)

      Izbriši
  12. moj najdraži lak na predivnim noktima = predivan post i fotke <3

    OdgovoriIzbriši
  13. Prekrasna nijansa, baš šteta što kod nas nema Essie lakova. :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)