Friday favorites #2 | Beauty

by - 26.2.16



Budući da je prošlo već dosta od mojeg prvog posta o favoritima (LINK), krajnje je vrijeme za novih top 5, a koji su to pogledajte u nastavku! :)


1. BYPHASSE TONIK ZA ČIŠĆENJE LICA S RUŽINOM VODICOM

Otkad pratim blogove više apsolutno niš ne kupujem a da prije toga ne pročitam hrpu recenzija. Tako je bilo i s ovim tonikom. Prije njega koristila sam zeleni Garnier Essentials za normalnu i mješovitu kožu i taman kad mi je Garnier bio pri kraju krenuli su hvalospjevi o novom brandu zvanom Byphasse. Prva stvar koja me privukla je i više nego odličan omjer cijene, količine i kvalitete. Dakle, prvi Byphasse proizvod za koji sam se odlučila bio je tonik. Budući da imam masnu T-tonu, tonik koristim minimalno 2x dnevno (ujutro i navečer). Lijepo očisti masnoću, ostatke šminke i ostalu prljaštvinu koja se nakupi preko dana/noći s tim da 'ispegla' čak i pore. Eh da, i miris je odličan, nekima preintezivan, no ja ga na faci ne osjetim tj. kroz par minuta nestane u potpunosti. Nakon korištenja lice izgleda svježije i nema nikakvog isušivanja i zatezanja kao što to zna biti s većinom proizvoda ovog tipa. Tonik mi nije izazvao nikakve nerede po faci, jako sam zadovoljna i definitivno ga kupujem opet! U planu je i micelarna, mlijeko za čišćenje i još svašta nešto. :) Cijena: oko 25 kn za 500 ml proizvoda.



2. AVON NUTRA EFFECTS HYDRATION GEL KREMA ZA LICE*

Budući da sam nedavno potrošila ne znam ni sama koje po redu pakiranje Balea Aqua seruma odlučila sam malo za promjenu dati priliku i ovoj gel kremi koju sam dobila na prošlogodišnjem Beauty Blog Dayu. I drago mi je da jesam. Mislim da nakon nje Balein serum više niti neću kupovati jer mi je ova krema sto puta bolja s tim da čak niti nije namijenjena mojem tipu kože (masna T-zona i suhi obrazi). Već u samom startu, nakon nanošenja gel kreme, osjetim lagano hlađenje koje nakon par minuta nestane. Meni krema predobro miriši, a lice nakon nanošenja bude nekako svježe, mekano i glatko. Ja ovu kremu najviše volim koristiti kao bazu za makeup, a ponekad se namackam i navečer prije spavanja. Inače, Nutra Effects linija pogodna je za sve tipove kože: suha i normalna, mješovita, umorna, kao i za sve dobne skupine (za više informacija klik OVDJE). Nakon što potrošim Hydration svakako planiram nabaviti Balance gel kremu koja je namijenjena upravo mojem tipu kože, a o kojoj sam čitala samo pozitivne stvari. :) Trenutna cijena: 39 kn (50 ml).



3. ESSIE LAKOVI ZA NOKTE*

Moj prvi susret sa Essie lakovima dogodio se (opet) na BBDayu, no želim napomenuti da je moje mišljenje uvijek iskreno bez obzira dal' sam određeni proizvod kupila sama, dobila od frendice ili pak u svrhu recenzije. Prva nijansa koju sam imala prilike isprobati bila je Chocolate Cakes, a ono što je zajedničko svim Essie lakovima koje posjedujem su: kremasta formula, odlična (deblja i lagano zaobljena) četkica, precizno nanošenje, brzo sušenje, visoki sjaj i odlična postojanost. Najčešće korištena nijansa kod mene je definitivno Watermelon koja se prošlog ljeta pokazala poprilično izdržljivom, čak i na kupanju. Ovo je ujedno i nijansa koju bih preporučila za last minute lakiranje. :D Ako i vi, poput mene, često kasnite, a odbijate izaći iz kuće golih noktiju stavite sloj Watermelona i za manje od minutu spremni ste za polazak! :D Mene je brzina sušenja iznenadila valjda najviše od svega. Dakle, scenarij je bio ovakav: dogovorila sam izlazak s frendicom koja me čekala u autu ispred kuće, a na putu do nje trebalo je obući jaknu, uzeti torbu i zaključati dvoja vrata. Svi znamo da su ključevi jedan od najvećih neprijatelja friško nalakiranih noktiju tak da sam bila skroz šokirana, pozitivno ofc, dok sam vidjela da je lak i dalje na mjestu. :D Cijena: oko 75 kn (13,5 ml).



4. GLISS SERUM DEEP-REPAIR MASKA ZA KOSU

Znači, ja stvarno, ali stvarno nemam sreće s ovim maskama (a ni u životu općenito, kad smo već kod toga xD). Isprobala sam ih fkt puno i svaka koja mi je postala omiljena baš su nju morali povući iz prodaje. Najprije rozu, pa ljubičastu i sad na kraju i ovu koju trenutno imam. I ko za inat, u prodaji su ostale baš one koje mi se nisu svidjele - crna koja ima (pre)jak miris i žuta kod koje mi se ne sviđa (pre)tvrda tekstura. Pa nemreš vjerovat! -.-' Inače nemam nekih problema s kosom i da budem iskrena niti ne čitam kakvoj je kosi namijenjena koja maska, bitno da se ja nakon pranja mogu raščešljati, a uz to gratis dobijem mekanu i glatku kosu. Ja ove maske koristim umjesto regeneratora jer su isplativije i puno bolje obavljaju posao od samog regeneratora. Ne stavljam ju na cijelu kosu već od ramena na dalje. Potrebno je stvarno malo proizvoda tak da maska traje i traje. Cijena: oko 30 kn (200 ml).



5. GILLETTE BLUE II FOR WOMEN BRITVICE

Jedan od rijetkih razloga zbog kojih volim zimu je taj što mogu britvice pospremiti na sigurno i odmoriti od svakodnevnog sakaćenja. :D Do prije kojih godinu dana koristila sam Baleine jednokratne britvice s kojima sam, s obzirom na cijenu od kojih 10 kn, bila i više nego zadovoljna. No, prošlo ljeto su im, iz ne znam kojeg razloga, primijenili dizajn i od onda ne valjaju apsolutno ništa. Novitet je fleksibilna glava koja bi kao trebala olakšati brijanje, ali s tim britvicama ne samo da je nemoguće izdepilirati se nego je nemoguće maknuti onu zaštitnu plastiku a da pritom britvici ne 'skinete skalp'. Ako ste probali ove britvice onda vam je jasno o čemu govorim. Na sreću, vrlo brzo nakon ovog razočarenja otkrila sam ove pinky Gillette britvice. S njima se čak niti ne osakatim ko s ovima prije. xD Sve u svemu, zadovoljna sam i od sad na dalje kupujem samo njih. Cijena: oko 24 kn.


A koji su vaši trenutni favoriti?

Do čitanja! :)




*PR sample

You May Also Like

12 comments

  1. Upravo dok citam ovaj tvoj post na kosi imam ovu Gliss masku :D Sto bi znacilo da ju i ja volim ali nisam imala pojma da su i nju povukli?! Zadnji put kad sam ju kupila bile su 1+1 gratis a i nekad koristim regenerator a nekad masku tako da ju vec dugo imam i stvarno nisam znala da je vise nema :( Ove britvice su i meni super i vec godinama samo njih kupujem. O Essie lakovima nemam sta nadodati...savrsenstvo i to je to! Avon kreme nisam probala ali zato ovaj tonik planiram.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam svoju masku isto kupila na nekoj akciji i nakon toga ju više nisam vidjela tu u svojem kraju. Budem išla jedan dan do grada pa budem baš pogledala, makar se neću puno nadati jer se obično samo razočaram. Al' hebemu, nije mi jasno zakaj uvijek povuku baš ono kaj valja -.-
      Baš mi je drago da imamo tolko zajedničkih favorita :)
      Nadam da budeš zadovoljna i s tonikom. Ja ga imam već 2 mjeseca i nisam potrošila još ni četvrtinu :D

      Izbriši
  2. Ja koristim gel kremu Balance iz iste linije. Moja je namijenjena masnoj koži i odlična mi je, već sam potrošila par komada.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najs, jedva čekam da i ja nabavim svoj primjerak :)

      Izbriši
  3. It's a really helpful article,.
    i like it,..
    Is there discount rate available,.
    discount things on one place

    OdgovoriIzbriši
  4. Odgovori
    1. Yes, it is! One of my favorite Essie shades! :)

      Izbriši
  5. Super proizvodi, Avon kremicu sam uvrstila u svoju svakodnevnu njegu kože i meni je mrak :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Avon krema - prodato! :D Byphasse tonik mi je odavno na spisku za kupovinu, tako da mislim da je red na kupovinu posle bezbroj procitanih recenzija. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. 1.,2. i 3. su nam zajednički favoriti :D Iako, avon kremicu ne mogu ponovo naručiti jer ne poznam ni jednu avon lady xD

    OdgovoriIzbriši
  8. Essie lakovi su mi favoriti posta, definitivno mi se svaka boja dopada..prerkasni su <3

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)