Nail art supplies - where to buy?

by - 8.4.16



Već u nekoliko navrata bilo je upita gdje nabavljam stvarčice za nokte pa odlučih ukratko napisati nešto i na tu temu. Ako vas zanima, početnik ste u nail artu ili jednostavno za male pare želite odlične proizvode, nastavite čitati. :)

Na samom početku moram naglasiti kako je ovaj post nastao na temelju mojeg vlastitog iskustva, a ne u svrhu reklamiranja i tome slično. Nadam se da će biti od pomoći svim curama koje vole nail art, ali i onima koje tek kreću u ove pustolovine. ^^


Krećemo od shopa s kojeg sam naručila svoje prve kistiće, točkalice i striping trakice. Jer od nečeg se mora krenuti, a ovo je bilo i više nego dovoljno za jednog početnika. Osim stvarčica za nokte, na web shopu se može naći još mnogo toga - od kompjuterske opreme, mobitela, makeupa, kistova za šminkanje (koji su btw odlični), obleke, nakita itd. Inače, BuyinCoins često ima i kodove s popustima tako da se zbilja isplati naručivati s ove stranice, a uz sve to imate i besplatnu poštarinu. Sve u svemu, s ovim shopom imam samo pozitivna iskustva. :)



EBAY

Dobar stari eBay svakako je jedan od najpoznatijih, ali i najboljih izbora za nabavku ovakvih stvarčica. Na eBay-u sam napravila definitivno najviše narudžbi, a proizvodi koje sam najčešće naručivala su vodene naljepnice, raznorazne zakovice i, naravno, pločice. Usput, ovaj pečat koji možete vidjeti na slici ispod je moj prvi pečat i moram priznati da za njim nekako najčešće posežem. Često puta mi bude bolji i od MoYou pečata koji je daleko skuplji. Pa nek' netko veli da se na eBay-u ne mogu naći kvalitetni proizvodi za male pare. Super stvar je što većinu toga možete nabaviti za manje od 1$, a poštarina ovisi od sellera do sellera, no ja uvijek biram one kod kojih je besplatna.

Neki od mojih najdražih sellera:


MOYOU LONDON

Shop s kojim su i službeno počele moje avanture zvane pečatiranje. :) Ovo je daleko najskuplji od svih spomenutih shopova, no ako volite pečatirati i želite kvalitetan proizvod, imate moju toplu preporuku. Cijena jedne pločice je oko 50 kn, a isto toliko je i poštarina, no uvijek se možete dogovoriti s frendicama da zajedno napravite narudžbu, a troškove poštarine lijepo podijelite. Mada, znaju oni imati i besplatnu poštarinu, samo treba pratiti na društvenim mrežama. Osim pločica, u ovom shopu se mogu naći i lakovi za pečatiranje, raznorazni pečati i još svašta nešto.



BORN PRETTY STORE

Na redu je svima dobro poznati Born Pretty Store o čijim ste proizvodima imali prilike čitati kako na mojem tako i na blogovima mojih kolegica. Ne spominjem ih zato jer surađujem s njima već zato jer imaju zbilja odličnih stvarčica za nokte, pogotovo kada je u pitanju pečatiranje. Vjerujem da ste se do sad u to uvjerili i sami. :) Super stvar je što nakon kupljenih odnosno isprobanih proizvoda možete uploadati fotke/videe i napisati recenziju, te na taj način skupljate bodove (1 bod = 0,01$). Na kraju te bodove možete zamijeniti za proizvode s njihove stranice. Maksimalno možete iskoristiti 1000 bodova tj. 10$ po narudžbi. No, postoji jedna caka. Naime, početkom godine sam na Born Pretty blogu osvojila vaucher iliti poklon bon u vrijednosti od 10$. Kada sam konačno odlučila koje proizvode želim i stavila ih u košaricu ispostavilo se da moram platiti 3$. Dakle, poštarina ipak nije besplatna kako stoji na njihovoj stranici. Nije ni skupa, ali dobro je znati da se ne iznenadite kao ja. :D



LADY QUEEN

Bilo bi u redu da spomenem još jedan shop čije sam proizvode također imala prilike probati i za koje isto tako imam samo riječi hvale. Radi se o Lady Queen shopu koji je dosta sličan BornPretty-ju, barem što se tiče ovog dijela s bodovima. Što se tiče ponude (pogotovo pločica) i cijena, tu se ipak razlikuju. No, zato su tu sve te silne recenzije koje bi vam trebale pomoći da lakše odlučite što kupiti, a što ne, gdje nabaviti identičnu stvar po nižoj cijeni itd.

EDIT: ovaj shop više ne postoji!



ALIEXPRESS

Slijedi nekoliko riječi o shopu koji sam otkrila tek krajem prošle godine i s kojim imam najmanje iskustva. Unatoč tome, mogu reći da je upravo ovaj web shop najisplativiji od svih navedenih. Ovdje možete naći gotovo identične stvari kao na eBayu i ostalim spomenutim shopovima samo dosta jeftinije, a i poštarina je za većinu toga besplatna. No, postoji jedna ogromna mana, a to je jako jako spor shipping. Ok, možda u mojem slučaju najveću ulogu igraju blagdani, no više od dva mjeseca čekanja je ipak malo too much. Al' ajde, mogu biti sretna da je paket na kraju krajeva ipak stigao. I da, ukoliko planirate naručiti neke kul stvarčice dragim ljudima za ročkas i slične prigode, naručite ih za svaki slučaj bar 3 mjeseca unaprijed da ne bi i vaša frendica ostala bez poklona. Učite na mojim greškama. :D



I jedan savjet za kraj...

Pazite gdje i što kupujete! Internet je pun fejkova i zato uvijek čitajte recenzije, provjerite sellera itd. Evo, i ja sam se opekla s jednom fejk MoYou pločicom s eBay-a (vidi fotku ispod). Ne samo da su uzorci bili loše i plitko izrezbareni već jedan od uzoraka niti nije bio izrezbaren u cijelosti. xD Sva sreća pa nije neki veći iznos u pitanju. Ovo je za sad jedini fail proizvod koji sam naručila i nadam se da će na tome i ostati. Iz ovog mojeg primjera možemo zaključiti da se ponekad isplati dati i koju kunu više nego riskirati. No, tako je to kad kupujete online, rizik uvijek postoji.


Toliko za sada...

Kako je bilo dosta pitanja i u vezi pečatiranja, uskoro planiram napisati jedan zasebni post i na tu temu, naravno, ako još uvijek ima zainteresiranih. :)

A gdje vi nabavljate stvarčice za nokte? Pišite mi svoja iskustva, preporuke, a slobodno nabacite i link vašeg najdražeg shopa/sellera.

Do čitanja! :)



You May Also Like

11 comments

  1. Samo eBay ;)
    Od 2012 naručujem
    A Na nokte sam sigurno oko 1000kn Potrošila. :D
    Gelovi, ukrasi, cirkoni.. ajme :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također od 2012. :D
      Uf ja ne želim ni znati kolko je para otišlo na te pizdarije xD

      Izbriši
    2. Hah, da. Puno..
      Dolar po dolar i skupi se xD
      Al kad stvarno ima super povoljnih stvarčica.
      I vrlo rado kupujem na eBayu.
      Sve, ne samo ukrase za nokte.

      Izbriši
  2. Odličan post! Za sada najviše na BPS kupujem, mada i po lokalnim kineskim radnjama može svašta da se nađe. Polako počinjem da spoznajem i čari ebay-a, za sad bez negativnih iskustava. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Eh da, i kod kineza se svašta nađe. Super, držim fige da tako i ostane :)

      Izbriši
  3. I ja najvise narucujem sa ebaya i to vec godinama tako da sam bas navikla na njega. Nekako mi tamo najsigurnije, u zadnjih 7 godina otkako narucujem samo mi se dva puta dogodilo da mi posiljka uopce nije stigla ali sam bez problema dobila povrat novca. Vecina stvari koje imam za nail art je sa ebaya i nekada se ne mogu nacuditi kako su tamo takve stvari jeftine. A sto se tice posta o pecatiranju jedva cekam...iako su neki vec imali cast da im osobno sve objasnis :D
    Valjda zato vidim da narucujemo istih sellera na ebayu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se u vezi ebaya :) Haha da, nekima bude veći dio posta o pečatiranju jaaako dobro poznat :P

      Izbriši
  4. Ne kupujem cesto online no uglavnom je to ebay :)

    Beautyrebel09.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Nemam paypal i nikad nisam izvana naručivala, ali samo je pitanje vremena da se to promjeni, pogotovo dok vidim ove tvoje divne pločice. :) Super post, sad znamo na kaj pripaziti i koji su shopovi ok i gde su cijene pristupačne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daj me nemoj da ga još nemaš :D Držim fige da si to čim prije rešiš pa da i ti uživaš u čarima e-shoppinga ^^

      Izbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)