Golden Roses | MoYou London Pro Collection XL 06

by - 12.5.16


Bok, bok! Danas za vas imam još jednu odličnu stvar koju dobih na recenziju sa svima dobro poznatog Born Pretty Store shopa. Ako vas zanima o čemu je riječ nastavite čitati. :)


Vjerujem da ste o Born Pretty lakovima za pečatiranje pročitali već hrpu odličnih recenzija, a ni ova moja nije daleko od toga. Do sad ste na blogu imali prilike vidjeti srebrni i bijeli Ya Qin An koje sam već dovoljno nahvalila, s razlogom, a na red je konačno došao i zlatni kojeg možete vidjeti na slici iznad. Lak sadrži 15 ml, a trenutna cijena mu je 10,99$. Po pitanju kvalitete ne zaostaje ni malo za Ya Qin An lakovima, no moram napomenuti kako za razliku od njih ne funkcionira baš najbolje s određenim pečatima/pločicama. Na sreću, i jednog i drugog imam u više primjeraka i od nekoliko različitih proizvođača tako da sam se na kraju ipak snašla. Sve u svemu, zadovoljna sam ovim lakom i svakako planiram nabaviti još nekoliko nijansi. U nastavku možete vidjeti kako izgleda na mojim noktima s tim da je uživo mrvicu intenzivniji. :)


Ukratko, manikuru sam započela sa dva sloja crnog Essence gel laka u nijansi Black is back kojeg dobih na poklon od drage GleeTree Zatim sam gore spomenutim zlatnim lakom naštambiljala jedan od uzoraka s pločice MoYou London Pro Collection XL 06. Na dva nokta sam stavila točkice i sve zajedno zacementirala nadlakom. Nažalost, manikuru nisam stigla pofotkati u roku odmah pa su mi se za to vrijeme vrhovi mrvicu izlizali, no što je tu je. Kako vam se sviđa ova crno-zlatna kombinacija?

Essence Ultra Strong Nail Hardener (base coat)
Essence The Gel Nail Polish 46 Black Is Back (black)
Dotting tool
Essence BTGN (top coat)


Ukoliko trebate kvalitetne lakove za pečatiranje toplo vam preporučam ove sa Born Pretty shop-a. Ako se odlučite na kupnju ne zaboravite iskoristiti kod TCX31 kako biste ostvarili 10% popusta.


Čitamo se uskoro! :)



*PR sample

You May Also Like

8 comments

  1. Deluje kao pečatni lak kakv mi treba. Jeste da već imam odličan zlatni, ali nije zgoreg imati i dopunu. To se ipak troši. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Wow!!! This is a pretty one indeed. Love the base color used and super love that gold stamping. Great choice and great job!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako mi je lijepi ovaj zlatni lak (kao i cijela manikura naravno, to se vise ni ne mora napominjati). I sad me i ti lakovi zanimaju...pa ja poslije svakog tvog posta zavrsim na ebayu :-SS Poslije proslog posta otisla pogledati plocicu i na kraju narucila i nju i jos dvije druge :P

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja se divim tako lijepim noktima iz daljine, ja sam totalni antitalent za bilo što na noktima, ne znam niti normalno nalakirati nokte jednim lakom haha. Stvarno izgleda predivno! :D

    Moj blog: candymakeupgirl.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Najsić. :D Crno zlatna kombinacija mi je uvijek super. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Kombinacija crne i zlatne je uvek pun pogodak. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. uuuuuuuuu odlična kombinacija <3

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)