Parrot nails | HK-06

by - 8.6.17


Za današnju manikuru inspirirao me logo jednog indie branda lakova za nokte. Naravno, riječ je o Parrot Polish brandu čiji je zaštitni znak upravo papiga ara. Kad sam vidjela uzorak papige na jednoj od svojih pločica odmah sam znala kako će izgledati manikura i kome ću je posvetiti. :)


Osnivači branda, David i Sonja, veliki su ljubitelji papiga čija je ljepota inspiracija ne samo za njihov biznis, već i za svaki od njihovih proizvoda. U ponudi imaju zbilja prekrasnih nijansi lakova različitih finisha i efekata kakve ćete teško naći u drogerijama. Jedini nedostatak je malo viša cijena i poštarina za koju me uopće strah saznati. Brand je inače iz Amerike pa si možete misliti. :D Ali tako je to sa svim indie lakovima. 

Ja sam, na sreću, svoje Parrot Polish lakove osvojila u jednom darivanju i to je za sad jedini indie brand kojeg sam imala prilike probati. No, iskreno se nadam da neće ostati na tome jer ih na wishlisti ima još puno, puno. :)

Parrot Polish je inače 100% vegan, cruelty-free i 7-free brand, što znači da njihovi lakovi nisu testirani na životinjama te ne sadrže sljedeće štetne sastojke: Formaldehyde, Toluene, Dibutyl Phthalate (DBP), Formaldehyde Resin, Camphor, TPHP i Xylene. 


Nekoliko riječi o samoj manikuri. Kao bazni lak koristila sam zeleni Parrot Polish u nijansi Mini Mint koji ste već mogli vidjeti OVDJE. Uzorak papige je s pločice HK-06 koju ste također vidjeli u akciji (LINK), a od kojeg sam pomoću raznobojnih lakova i točkalica napravila stamping naljepnicu. Nisam imala pojma što staviti na ostale nokte jer nisam htjela da manikura bude prekičasta. Tako sam nakon dosta razmišljanja odlučila naštambiljati samo prstenjak na koji sam na kraju dodala jedan od uzoraka s pločice hehe 086. Iskreno, nisam sigurna dal' je to perje, paprat ili nešto treće, bitno da se uklapa u cijelu manikuru. :D Palac se na fotkama ne vidi (možda i bolje haha), a na njemu je inače uzorak lista s pločice HK-06. Na kraju sam još dodala mat nadlak i to je to. Kako vam se sviđa?

Catrice Ultra Stay & Gel Shine base coat
Parrot Polish Mini Mint
Stamping plates: HK-06 (item #EOS004754)* + hehe 086*
Essence 04 Red Rocks
Golden Rose Color Expert #44
WYNIE #803
Moment #46
WYNIE #111
Golden Rose Matte top coat


Spomenute proizvode možete naći na sljedećim shopovima gdje uz navedene kodove možete ostvariti određene popuste:

  

EnjoyOurs: unesite kod UDT10 kako biste ostvarili 10% popusta. Poštarina je besplatna za sve proizvode od 0,99$.
Born Pretty: unesite kod TCX31 kako biste ostvarili 10% popusta. Popust ne vrijedi na već snižene proizvode.
Harunouta: unestite kod SANT300 kako biste uštedili 300JPY. Kod vrijedi za sve narudžbe veće od 2000JPY.

***

Btw napravila sam novi Instagram profil pod nazivom @insane4nails koji će biti rezerviran samo za nokte bez kojekakvih random pizdarija kakve možete gledati na mojem drugom profilu tj. @sanela293. Nadam se pratimo da se i tamo. :)

Do čitanja!



*PR sample

You May Also Like

14 comments

  1. Pre pre predivna mi je ova manikura, savrseno si to napravila. A i boja ovog laka mi se jako svida, bas je nekako posebna. Uglavnom sve mi je odlicno!

    OdgovoriIzbriši
  2. This looks amazing! <3

    OdgovoriIzbriši
  3. meni je ovo odlicno! veselo, sareno, a ne kicasto, ma super :D

    Honey - blog Royal Lifestyle - Twitter - Instagram

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivna manikura, idealna za ljeto. :D Ja si mislim da je to paprat, mada na noktu izgleda ko perje, al dok pogledaš celu pločicu i ove dinosaure, onda je logičnije da je paprat...nvm, bitno da si ti to super uklopila. :D Ja nisam probala indie lakove, a mislim da ni nebum u skorije vrijeme. :3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tenkju! :) Haha a da, vjerojatno je neki drač u pitanju s obzirom na dinosaure. :D Da su bar ti indie lakovi malo jeftiniji i dostupniji, ovak mislim da ni ja ne bum tak skoro probala još koji, a fala bogu na wishlisti ih je tolko kaj se sve cvikaju :D

      Izbriši
  5. Baš mi se sviđa. Deluje sveže.

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)