Matte pink lace nails | BP-L084

by - 30.9.17


Današnji post rezerviran je za manikuru koju ste već imali prilike vidjeti na mojem instagramu i fejsu, no ovog puta s nekoliko riječi i fotki više. :)

U zadnjem paketu koji mi je stigao s dobrog starog Born Pretty shopa dobih nekoliko novih zanimljivih stvarčica među kojima se našla i današnja zvijezda posta - pločica s čipkastim uzorcima.


Riječ je o pločici BP-L084 koja sadrži 14 različitih uzoraka čipke, a trenutna cijena joj je 2,99$. Da se razumijemo, pločica ima zbilja lijepih uzoraka i jako mi je bilo teško odlučiti se za samo jedan, aliii ti uzorci su toliko veliki (duplo veći od mojeg nokta, kao što se može primijetiti na fotki ispod) da to jednostavno više nije to kad ih naštambiljate na nokte. Baš me živcira to, al' ko mi kriv kad preferiram kraće nokte. :D


Za ovu manikuru iskopala sam Moment Rosa Pastel koji mi je poslužio kao baza. Na tri nokta sam bijelim lakom naštambiljala jedan od uzoraka i na kraju sve zajedno matirala. Nakon prve ture (ne baš uspješnog) fotkanja skužila sam da mi nešto fali pa sam još dodala dvije perlice. E to je onda konačno bilo to! :) A koja se verzija vama više sviđa - s perlicama ili bez?

Catrice Ultra Stay & Gel Shine (base coat)
Moment Rosa Pastel (pink)
Stamping plate: BP-L084 (item #40220)*
Golden Rose matte top coat


Ukoliko vam se sviđa ova pločica ili bilo što drugo sa Born Pretty shopa, ne zaboravite kod kupnje iskoristiti kod TCX31 kako biste ostvarili 10% popusta. Popust ne vrijedi na već snižene proizvode.


Do čitanja! :)



*PR sample

You May Also Like

13 comments

  1. Jako mi se svida manikura a i ova cipkasta plocica mi je bas lijepa. I mene nekada bas zivciraju ti veliki uzorci koji mi budu preveliki cak i kad imam duze nokte. Na plocici izgleda predivno uzorak a kad samo dio zavrsi na noktu nije vise to to.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) Pa baš to, ja ne kužim za kakve vanzemaljce oni to rade, aliii izgleda da su već i za to našli rješenje. Born Pretty ima neki dupli magični pečat koji služi za smanjivanje uzoraka. Označim te na Instagramu da vidiš o čemu pričam. Ugl. to nam definitivno treba! :D

      Izbriši
  2. Beautiful stamping plate and your mani is gorgeous!

    OdgovoriIzbriši
  3. Mat finiš pečatiranju daje neku posebnu dimenziju. Veoma lepo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni su čipkaste manikure najljepše, imam i ja doma jednu Moyrinu pločicu s čipkastim uzorcima, al sam lena štambiljat. Tvoji noktići su mi prekrasni i lepše mi je s perlicama. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Falaaa! :) Btw meni pak nokti izgledaju nepotpuno ak ne hitim kakav uzorak gore :D

      Izbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)