Halloween nails 2017 - Black cat at the cemetery

by - 9.10.17


Pozdrav svima! Listopad je već na veliko tu, a to znači da je krajnje vrijeme da se krene s Halloween manikurama! :)


U kolažu iznad možete vidjeti samo neke od mnogobrojnih nail art izazova koje sam pronašla na Instagramu. Ima zbilja odličnih tema, ali napraviti manikuru na baš svaku temu za mene je nemoguća misija. :D Em mi je uvrh glave nalakirati nokte jednom (max 2x) tjedno, em mi je žao obrisati manikuru oko koje sam se potrudila i s kojom sam recimo full zadovoljna. Iz navedenih razloga, odlučila sam izabrati samo najzanimljivije teme ili eventualno spojiti dvije u jednu. Jedan od takvih primjera je i današnja mankura s crnom mačkom na groblju. :D


Od samog početka sam u glavi imala zacrtano koji ću uzorak na koji nokat naštambiljati, ali problem je bila pozadina. Zapravo, i gradient je bio u planu, ali nisam uopće imala ideju u kojim bojama da ga napravim. Prošle godine sam radila plavi s vješticom (LINK) i ljubičasti s duhom (LINK) pa se nisam htjela ponavljati. I tako je, nakon dosta razmišljanja, odluka pala na tirkizno zeleni.


Na nokte sam najprije stavila dva sloja bijelog laka, a za gradient sam koristila Essie Mint Candy Apple, Bourjois 22 Turquoise Block i Maybelline Color Show 120 Urban Turquoise. Oko štambiljanja sam se malo namučila jer mi je crni lak pri kraju, ali na kraju sam ga uspjela iscijediti. :D Što se tiče uzoraka, kombinirala sam čak tri Born Pretty pločice, i to: BP-L031, BP-L057 te Celebration BPX-L007. Na kraju sam stavila sloj mat nadlaka jer u mat verziji nokti izgledaju još više spooky. :D 


Uživo je manikura puno ljepša, a i gradient je dosta tamniji. Baš sam zadovoljna s krajnjim rezultatom, ali nažalost fotke su ispale dosta loše i ovo je najbolje što sam uspjela izvući. Kako se vama sviđa manikura?

Catrice Ultra Stay & Gel Shine base coat
Essence The Gel Nail Polish 33 Wild White Ways
Makeup sponge
Essie Mint Candy Apple
Bourjois 22 Turquoise Block
Maybelline Color Show 120 Urban Turquoise
Stamping plates: BP-L031*BP-L057*, Celebration BPX-L007*
Golden Rose Matte top coat


Ukoliko vam se sviđaju spomenute Halloween pločice ili bilo što drugo sa Born Pretty shopa, ne zaboravite kod kupnje iskoristiti kod TCX31 kako biste ostvarili 10% popusta. Popust ne vrijedi na već snižene proizvode.


Toliko za sada!

Imate li možda kakav prijedlog za sljedeću Halloween manikuru? :)




*PR sample


You May Also Like

6 comments

  1. Vec sam ti rekla ali moram i ovdje pohvaliti jer je stvarno predobra ova halloween manikura. Sve mi se svida i gradient i uzorci i mat...ma bas si to sve savrseno uklopila. Ja sam nazalost malo prekasno skuzila da bas i nemam halloween plocica tako da cu s ovim sto imam uspjeti napraviti samo jednu manikuru. Iducu godinu cu na vrijeme razmisljati pa naruciti neke plocice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti ❤
      Aaa šteta baš, da si mi bliže ja bi ti posudila svoje :)

      Izbriši
  2. Love the base and the stamping looks amazing on it.

    OdgovoriIzbriši
  3. fenomenalno, pogotovo na toj podlozi!

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)