Beauty Big Bang Dark Purple Holographic Nail Polish #005

by - 15.9.18


Drage moje lakoholičarke, kao što znate, rijetko kad s vama dijelim swatcheve lakova. Najčešće je u igri neki nail art odnosno nešto oko čega sam si ipak dala malo više truda od ''običnog'' lakiranja. Iako imam stvarno lijepih i srcu dragih primjeraka u kolekciji, ne dešava se baš često da me neki lak uživo zadivi u tolikoj mjeri da ostanem bez teksta. Današnji lak je upravo jedna od tih iznimka i zbog toga mu posvećujem zasebni post.


Budući da sam imala priliku nastaviti suradnju s BeautyBigBang web shopom, za recenziju sam izabrala prekrasan ljubičasti holo lak kakav si već jako dugo želim, točnije BeautyBigBang Dark Purple Holographic Nail Polish #005. Kad sam gledala swatcheve na netu, nisam bila sigurna kakav će točno lak biti uživo s obzirom da ih je bilo svakakvih, a kad sam ga konačno stavila na nokte shvatila sam zašto je to tako.


Za potpuno prekrivanje dovoljna su dva sloja laka iako ja na fotkama imam 3. Mada, moram priznati da s trećim slojem lak dobije neku dubinu i izgleda još bolje. Što se tiče holo efekta, ovo je definitivno najbolji i najintenzivniji holo koji sam do sad imala na noktima i koji sam općenito imala prilke vidjeti uživo.


A onda sam krenula stavljati top coat (Essence BTGN) i desilo se nešto čudno - lak je magično promijenio boju i duga je postala manje vidljiva! Ne kužim kako ni zašto se to desilo i moram priznati da tako nešto vidim prvi put u životu. Evo i fotke da se uvjerite sami. Btw ovo je fotkano u sobi pod umjetnom rasvjetom pa fotka i nije nešto, ali razlika je itekako vidljiva. Dakle, prva dva nokta su bez nadlaka, a zadnja dva s nadlakom.


Na fotkama ispod možete vidjeti kako to izgleda kad je nadlak na svim noktima. Fotke su nastale kasno u noć uz pomoć blica, a daleko najrealniji prikaz ovog laka su prve 4 fotke nastale na dnevnom svjetlu. Lak je u svakom slučaju prekrasan, a osim toga se lijepo maže i iznenađujuće brzo suši. Sadrži 8 ml, a trenutna cijena mu je 6,99$. Možete birati između 12 nijansi i koji god da odabere mislim da nećete fulati jer su svi po redu krasni. Ja si želim još barem jedan, i to tamno zeleni (LINK). A kako se vama sviđa? Volite li holo lakove?


Ukoliko vam se sviđa ovaj holo lak ili bilo što drugo sa BeautyBigBang shopa, ne zaboravite kod kupnje iskoristiti kod INSANE4 kako biste ostvarili 10% popusta. Shipping je besplatan! Ali to nije sve! :D Ukoliko se moj kod za popust iskoristi minimalno 6 puta, BeautyBigBang će zauzvrat za sve vas na mojem Instagramu organizirati internacionalno darivanje! ❤


Do čitanja! :)



*PR sample

You May Also Like

8 comments

  1. Zar ima netko tko ne voli holo 😃. Ja ga obozavam, pogotovo mi je predivna ova kombinacija sa mojom omiljenom bojom-ljubicastom. Stvarno savrseno izgleda i super si ga uspjela poslikati, ja se uvijek namucim sa slikanjem holo i ostalih neobicnih lakova. BBB shop ima stvarno lijepih stvarcica za nokte ali mene su nazivcirali sa svojim uvjetima za suradnju da ih malo iz principa bojkotiram 😏

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lak je super i po pitanju kvalitete, još uvijek se drži, a sutra bude već tjedan dana otkad sam ga nalakirala! :D Svakak si i ti uzmi jedan ak budeš u prilici! :) Joj suosjećam, i mene su počeli živcirati s tim...

      Izbriši
  2. bluebeam cafecrackcreate the PDF file using different tools available on the interface of this app. Bluebeam Revu Standard torrent can convert evenicle fitpcgames all file formats including DOC, XLS, HTML and many more. At this time, you can merge these files and then process them to proceed with the actions. Then, a new folder or zemax opticstudio activatecityfile can be entered and then deleted as needed after a complete PDF file has been created. To include more, the interface is several initiatives and progressive. The interface of thissimplify3d crackboot software seems complicated to the original users but it is more convenient as it provides all the conversion and usable models in one platform.

    OdgovoriIzbriši
  3. It is really a nice and helpful piece of information. I’m glad that you shared this useful information with us. Please visit my web site cityninestay.com. Best Holiday Accommodation Hertfordshire service provider.

    powersaves vstsearch
    sonnox oxford bundle pluginbeasts
    valhalla vintage verb cloudvst
    scalp moisturizer for black hair
    monitor for fighting games

    OdgovoriIzbriši
  4. licensepc is a media server used to organize, play and play audio and video on a wide range of devices. Most of saadpc was opened in August 2017, with some closed source components, but the versions of the software published on the keygenapp website are proprietary and not reproduced from source code as the build scripts are also proprietary. crackfever is a personal media server platform.

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)