My top 12 manicures of 2014

by - 31.12.14


Budući da nam se godina polako ali sigurno bliži kraju, odlučila sam izdvojiti 12 manikura koje su na ovaj ili onaj način obilježile 2014. godinu. Ne znam kako je kod vas, ali mene za gotovo svaku manikuru veže neko sjećanje. Manikure nisu poredane nikakvim posebnim redoslijedom, a za više informacija (popis korištenih proizvoda i sl.) potrebno je kliknuti na sliku. Pa krenimo...


Već i ptice na grani znaju da volim kričave lakove i dobar stari gradient. Neon + gradient = dobitna kombinacija :D Ova manikura bila mi je toliko draga da sam ju nosila minimalno tjedan dana. Uz nju me vežu samo lijepe uspomene, ljeto, sunce, bicikl, Šoderica i još svašta nešto...


Prošle godine u ovo blagdansko vrijeme nokti su mi bili skroz skršeni tak da uopće nisam imala volje niš crtati, a budući da mi je Rudolf posebno draga živina jedva sam čekala raditi ovu manikuru. :)


"Some people are worth melting for." kaže Olaf. Tko ga ne bi volio ili bolje rečeno tko ne bi volio imati jednog takvog snjegovića. :) Zanimljivo je da sam Frozen prvi put pogledala tek prije kojih mjesec dana, a za sve su krivi Lip Smackeri s likovima iz istoimenog crtića. Trenutno imam samo Olafa i Svena, ali definitivno moram skupit sve! :)


Leopard color blocking radila sam za jedan od matching manicures zadataka i sviđa mi se kako je ispalo. Ovaj Maybelline je jedan od najljepših lakova koje sam imala na noktima! 


Na redu je još jedna color blocking manikura, ali u plavoj verziji i sa neon žutim zakovicama. Meni je baš kul, a uz to ju je skroz jednostavno napraviti.


Božikovina na noktima, why not? :D Ispala je i bolje nego što sam očekivala, a radila sam ju na temu christmas colors.


Ova točkasta manikura na prvi pogled možda i nije nešto posebno, al' zato ju medek čini posebnom. :)


I opet su u igri gradient nokti, ali ovaj put u malo drugačijoj verziji. A može se primijetiti da i zakovice volim nositi. :D


Moj prvi i najdraži teksturni lak u kombinaciji s ružicama. Inače nisam ljubitelj cvijeća, niti sam nešto posebno girly i romantična, ali mislim da je ova manikura apsolutni pobjednik! Nosila sam ju na Beauty Blog Day i baš zbog toga mi je posebno draga. Znam da sam obećala tutorial za ove ružice, al' nije ni približno dobro ispalo pa ga nikad niti nisam objavila. Možda jednog dana dok nabavim dobru kameru i dok budem mogla snimati videe. 


Baš sam neki dan pogledala ovaj najnoviji TMNT s Megan Fox, al' nije mi niš posebno, crtići su bili daleko zanimljiviji. :D


Uz neon, na noktima najviše volim nositi pastelne boje, posebno plavu i rozu. Sjećam se da sam negdje na pola puta htjela odustati od ove manikure, ali drago mi je da sam ju na kraju ipak dovršila jer mi je jedna od najdražih! Također me podsjeća za ljeto, Carlsberg, ludu ekipu i pive nakon posla. Damn, fali mi to. Neopisivoooo :)


I za kraj, jedna snježna i, rekla bih, totalno prigodna manikura za ovo ludo vrijeme vani. I to bi ukratko bilo to za ovu godinu.

A koji su vaši favoriti? :)



You May Also Like

25 comments

  1. Prekrasne manikure, pravi odmor za oči! Sretna ti Nova godina! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne mogu izdvojiti koja mi je najljepša, sve manikure su ti predivne. :) Sve najbolje ti želim u novoj, još puno, puno divnih manikura i postova. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tenkju, i ja tebi i tvojem blogu želim sve naj :)

      Izbriši
  3. Prekrasne su mi sve manikure, ali taj CG rozi teksturni lak mi je wooooooooooooooo. Brate mili i ja bi sva 'poženskila' od njega iako baš i nisan neka, rekla si 'girly girl'. Predivno! Ja jedva čekan vidit šta će bit u 2015. *_* <3 Mala, sve najbolje ti želim, da ti ova godina bude najbolja do sada! :* <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaa :) Hahahha a jesi luda :D I ja tebi želim sve najbolje, živjeli! d-)

      Izbriši
  4. Olaf i sobić su mi najslađi! :) ali u svakom slučaju preprepredobro! :)
    Daj napravi još neke tematske noktiće kao što je olaf, kornjače i sl. Odlično ti ide, a ja uživam gledati! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. sve su prekrasne, meni se posebno svidjaju one sa neonskim bojama :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Sve su manikure divne, ali zadnja mi je nekako najdraža <3

    OdgovoriIzbriši
  7. sve su predivne :D ninja kornjače su prekjut :) gradient su mi odlične također

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zahvaljujem :D Ninja kornjače su mi posebno drage :)

      Izbriši
  8. Prva i zadnja su mi vrh! Predobro :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Najbolje su mi baš ove božićne,ma sve su super zapravo :D Jako mi se sviđa ovaj post :))

    OdgovoriIzbriši
  10. Izdvojila bih plavi manikir sa neon žutim nitnama, i rozi teksturisani sa ružicama, mada su svi podjednako divni :)

    OdgovoriIzbriši
  11. odlične su mi sve manikure, možda bih laganu prednost dala olafu i medeku jer volim freehand <3

    OdgovoriIzbriši
  12. Jooj sve su dobre ali leopard je najbolji :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)