Oldest nail poslih: S-he 384

by - 11.3.15


Bok, ja sam došla! I to s novim postom. :D Draga Kristina s bloga Bits and Bows osmislila je odličan izazov u kojem bi bilo šteta ne sudjelovati. Prvi zadatak je najstariji lak. Ljubičasti S-he možda i nije moj prvi lak, ali svakako je jedan od najstarijih koji su još uvijek na životu. Više fotki u nastavku. :)


Ovako lak izgleda solo i na suncu. Star je sigurno kojih 7 ako ne i više godina, no bez obzira na to nije promijenio teksturu, već izgleda kao i onog dana kad je kupljen. Za potpuno prekrivanje potrebna su 2 deblja ili 3 tanja sloja, kako vam je draže. Lak u sebi ima i sitan shimmer koji je najbolje vidljiv upravo na ovim fotkama iznad.




Manikuru sam odlučila upotpuniti bijelim perjem i perlicama. Ove vodene naljepnice dobila sam jednom davno sa KKCenterHk online shopa na recenziju, a naći ih možete ovdje. Već su jednom bile u akciji (klik na link), a budući da mi je ostalo još par komada odlučila sam ih iskoristiti opet. :)


Kako vam se sviđa manikura? Sljedeća tema će biti iznenađenje. :D Možda se neću striktno držati redoslijeda sa slike ispod, ali zato sa sigurnošću mogu reći da ću ovaj put odraditi svih 14 zadataka. Kao što sam već spomenula na svojoj fb stranici, malo mi je prenaporno svaki drugi dan lakirati nokte pa u takvim izazovima vrlo vjerojatno više niti neću sudjelovati. To što volim lakirati nokte ne znači da to volim raditi svaki dan, hell no, jednom tjedno uvrh glave. Mislim da nema smisla raditi nešto na silu, a i kad se već namučiš s nekim nail artom onda je valjda ok uživati u njemu što duže možeš. :)


A koji je vaš najstariji lak? :)



You May Also Like

18 comments

  1. A baš ti je divan ovaj "deda", mada se od mene ne može očekivati objektivnost kad je ljubičasta u pitanju; i na suncu je taman po mojem ukusu <3 Iskreno, fascinira me to što su stariji lakovi nerijetko formulom bolji od novih, što su već u njih stavljali ;) I da, 'oću i ja ovo perje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa :) E bome i mene to fascinira. Moram priznat da mi se još nikad nije dogodilo da bacim neki lak zato jer je promijenio teksturu ili nešto slično...na sreću :D

      Izbriši
  2. Kako je fora ovaj challenge, možda se i ja uključim :D Ovaj lak je predivan *.* I manikura isto! :D I ja imam jedan she lak u takvoj bočici haha :D Tamno smeđi sa brončanim shimmerom, jako je lijep . Doduše morala sam ga malo razrijediti da bude i dalje upotrebljiv :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jep, teme su skroz zanimljive, svakak se pridruži! :D Hvalaaa :)
      Hehe ma bitno da je on i dalje upotrebljiv :)

      Izbriši
  3. Izazov se čini odličan, al ja idem za mjesec dana radit pa mi nema smisla zgrmit par postova sad, par pred Božić :/ 7 godina ako ne i više, ko moj Gabrini 375. Kad vidin da neko napiše rok trajanja laka je godinu, 2 dana, o majko Isusova hahahahaah Inače, prekrasan lak. S-he je poboljša formule u zadnji godinu dana, il' samo ja dobro oko iman :D Manikura savršena, ko uvik <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit će prilika ;) Hahaha meni je isto smiješan taj rok trajanja, nemaju oni pojma! :P Istina, novi S-he lakovi izgledaju puno bolje. Ja za sad imam samo jedan u onoj novoj kockastoj ambalaži i maže se u 1 sloju bez problema, baš me zanima dal' su i ostale nijanse tak kvalitetne :D A hvala ti :X

      Izbriši
  4. Odlican je, perje mi se posebno svidja :)

    OdgovoriIzbriši
  5. krasan je, imala sam ga i ja :D
    a super je i perje i biseri, zgodna manikura :D

    OdgovoriIzbriši
  6. boja je predivna :D i super se slaže sa naljepnicama i biserčićima

    OdgovoriIzbriši
  7. boja predivna, manikura odlična :D mozda se i ja uključim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Obavezno se priključi, teme su baš zanimljive :)

      Izbriši
  8. U svojoj "moćnoj" kolekciji nemam pojma koji mi je najstariji :D manikura je perfect, to se ni ne mora naglašavati, a ovo perje je pree :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha bitno da ja pamtim sve ono kaj nije bitno u životu :D
      Zahvaljujem :)

      Izbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)