Seahorses stamped nails | BPL-025

by - 30.5.16


Ljeto nam je sve bliže, a temperature sve više. Vrijeme kao stvoreno za jednu pravu morsku manikuru. :)


Današnja zvijezda posta je Born Pretty pločica BPL-025. Uzorci su prekjut, odlično su izrezbareni i jednako se tako prenose na nokte. Super su i za izradu naljepnica, ako za to imate volje i vremena. I da, ako ste ljubitelji životinja poput mene onda je ovo prava pločica za vas. :) Trenutna cijena joj je 3,99$


Meni je ovo druga manikura s ovom pločicom. Prvu sam radila za Uskrs, ali nije preživjela vikend pa ju niti nisam fotkala za blog. Više sreće dogodine. :D Ovog puta odlučila sam se za motiv morskog konjica koji sam naštambiljala na samo tri nokta i to sa srebrnim Ya Qin An lakom. Na preostala dva nokta stavila sam ukrasne kamenčiće. Istina, bolje bi se pasale srebrne zakovice, al' ko za vraga nisam ih mogla naći. I da ne zaboravim, plava baza je Essie u nijansi Mezmerised kojeg ste u punom sjaju mogli vidjeti OVDJE. Nego, kako vam se sviđa manikura? :)

Essence Ultra Strong Nail Hardener (base coat)
Essie Mezmerised (blue)*
Stamping plate: BornPretty BPL-025*
Ya Qin An stamping polish (silver)*
Nail studs/rhinestones
Essence BTGN (top coat)


Ukoliko se i vama svidjela ova pločica ili bilo što drugo sa Born Pretty online shopa, ne zaboravite kod kupnje iskoristiti kod TCX31 kako biste ostvarili 10% popusta.


Do čitanja! :)



*PR sample

You May Also Like

12 comments

  1. Ovaj plavi Essie je predivan a i cijela manikura. Plocicu vec dugo gledam i preslatka mi je jer i ja obozavam zivotinje i ne znam ni sama zasto ju jos nisam narucila :-?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Maja :X A pločicu uvijek stigneš naručiti :)

      Izbriši
  2. Pločica je zakon, oni miceki su mi najslađi. :D Manikura je savršena ko i sve tvoje. <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Ajme, moram ovo isprobati... Izgleda odlicno... Ne znam svida li mi se vise ovaj divni plavi lak, srebrni stamping lak ili plocica :D Ja jako volim 'stambiljati' svoje nokte, jer je trud minimalan a izgled odlican... Ipak, na vecini mojih pokusaja ne vide se detalji, poput ovih sitnih 'siljaka' na konjicima :D a imam i Konadove plocice, pa mislim da cu morati isprobati ovo :) x

    BeautyPepTalk
    Ne zaboravite sudjelovati u mom velikom slavljeničkom darivanju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti <3

      Štambiljanje ovisi o dosta faktora, a najbolji rezultati mogu se postići čak i s onim najjeftinijim lakovima i pločicama. Isprobavaj na papiru pa budeš vidjela u kojoj kombinaciji najbolje funkcioniraju, tak i ja uvijek radim :)

      Izbriši
  4. Ne znam o kakvim je zakovicama rijec, ali meni ovo izgleda odlicno. Osobno obozavam kombinaciju plave i srebrne pa je ovo meni pun pogodak :D
    btw, jel bitan lak za stamping? meni se ne uspiju prenijeti ovako sitni detalji >.<

    Honey
    Royal Lifestyle

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)

      Na laku ne mora pisati da je isključivo za stamping, bitno da je on jače pigmentiran tj. da prekriva u jednom sloju. Uvijek prvo isprobaj na papiru pa budeš vidjela koji bi ti mogao poslužiti za tu svrhu :)

      Izbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)