Born Pretty Stamping Polishes #11, #18, #37

by - 24.8.16


U zadnjem paketiću sa Born Pretty shopa dobila sam, između ostalog, i tri laka za pečatiranje. Lakove je ovog puta birala Alice osobno i moram priznati da me baš iznenadila svojim odabirom, pozitivno naravno. :) Nijanse mi se jako sviđaju, pogotovo metalik zelena, a što općenito mislim o ovim lakovima pročitajte u nastavku.

Lakići dolaze u malim četvrtastim bočicama od 6 ml, a trenutna cijena im je 2,39 $. No, bez obzira na mililitražu, ovi lakovi će vam trajati i trajati. Super su pigmentirani i bez problema se prenose, a uz to odlično surađuju sa svim pločicama koje trenutno imam. Dostupni su u skoro svim mogućim bojama i zbilja ih se isplati imati, pogotovo ako poput mene volite puno pečatirati. :) 

Inače sam planirala za svaki ovaj lak odnosno manikuru napisati poseban post, al' budući da mi je fotić s jednom nogom u grobu uspjela sam napraviti svega par (ne baš najboljih) fotki pa reko bolje da onda stavim sve na hrpu pa kaj bude bude. Usput sam isprobala i dvije nove pločice, BP-L013 i BP-L015.

Slijede fotke, zapravo ih ima puno više nego sam očekivala, no dobro. Mogu samo reći - 'PhotoScape, moj dobar drugar'! :D


TEAL FLORAL MANICURE

Essence Ultra Strong Nail Hardener (base coat)
WYNIE #111 (white)
Essence 22 I  Magic (holo topper)
Essence BTGN (top coat)




METALLIC GREEN BOTANICAL PRINT

Essence Ultra Strong Nail Hardener (base coat)
Bourjois 2 Chair Et Tendre (nude)
Essence BTGN (top coat)



LONELY LOVE BIRD

Essence Ultra Strong Nail Hardener (base coat)
WYNIE #111 (white)
Moment Rosa Pastel (pastel pink)
Essence BTGN (top coat)



Ukoliko se i vama svidjela neka od stvarčica sa Born Prettyja, ne zaboravite kod kupnje iskoristiti kod TCX31 kako biste ostvarili 10% popusta.



Toliko za sada.
Nadam se da vam nije bilo prenaporno s obzirom na količinu fotki. :D

Nego, jeste li do sad isprobali koji Born Pretty lak za pečatiranje?
Kako vam se sviđaju manikure?



*PR sample

You May Also Like

8 comments

  1. Prelepo izgledaju sve tri kombinacije, najvise mi se dopada druga sa zelenim detaljima. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivne su mi sve kombinacije stvarno divne <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti ces mene izluditi, ja nakon svakog tvog posta zavrsim na ebayu narucujuci nesto. Svidaju mi se i lakovi i plocice i sve ove tvoje manikure sa njima. Sad mi treba i ova zadnja plocica sa srcekima...a ne znam vise ni sama koliko plocica tek cekam da mi stignu... Stvarno si me totalno navukla na pecatiranje i biti cu ti vjecno zahvalna na tome (moj muz koji to sve financira sigurno ne ali nema veze) w-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha vidimo se u vrapču! :P Uuu najs, jedva čekam vidjeti i pločice i manikure. :) Sad ti još samo fali blog i to bude onda to. :D Ma muž je sigurno ponosan dok vidi kakva sve remek djela napraviš sa tim čudima :D

      Izbriši
  4. Odličan post. Učlani se na moj blog, uzvraćam. https://enotes10.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)