Popcorn nails | Harunouta-L043

by - 9.5.17


Nova manikura je konačno i na blogu! :) Bila bi još i ranije, ali zadnjih tjedan-dva uopće nemam (normalni) net i blago rečeno ludim. -.-' Nadam se da su ovi iz T-coma napokon riješili stvar i da bude od sad na dalje sve ok...


Za današnju manikuru koristila sam pločicu Harunouta-L043 koja ima predobre uzorke i koju sam ja kao veliki ljubitelj filmova i kina jednostavno morala imati. :D Neki uzorci su dosta veliki pa budem za njih nekom drugom prilikom posebno uzgojila nokte jer bilo bi šteta ne iskoristiti ih, posebno Godzillu. :D Ovog puta sam odlučila naštambiljati kokice. Malo je reći da sam luda za kokicama i skroz mi je glupo gledati film bez njih, bilo doma ili u kinu. No, vratimo se mi na manikuru.


Kao što znate, nisam ljubitelj crvenih lakova tako da sam kao bazu iskoristila jedan od možda 2-3 crvena laka koja trenutno imam u kolekciji, i to Eveline miniMAX 521 koji sam stavila u dva tanka sloja. Zatim sam bijelim Born Pretty lakom naštambiljala kokice i na kraju sve zajedno matirala Golden Rose nadlakom. Kako vam se sviđa manikura? 

Catrice Ultra Stay & Gel Shine base coat
Eveline miniMAX 521
Stamping plate: Harunouta-L043*
Golden Rose matte top coat


Ukoliko vam se sviđa ova pločica ili bilo što drugo sa Born Pretty shopa, ne zaboravite kod kupnje iskoristiti kod TCX31 kako biste ostvarili 10% popusta. Popust ne vrijedi na već snižene proizvode.


Do čitanja!



*PR sample


You May Also Like

6 comments

  1. Super mi je manikura i sad mi se jedu kokice s maslacem, tenks. :P :D

    OdgovoriIzbriši
  2. I meni se sada jedu kokice. Ne u bioskopu, jer mi je to nepristojno i ometajuće, ali kod kuće uz film mi baš pašu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo me tak podsjeća na rockabilly vrijeme, oni američki dinersi i kina na otvorenom :D Predobra manikura! <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Predobra mi je ova manikura a i cijela plocica je super, bas ima dobre uzorke...i naravno da bih i ja sada jela kokice :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)