Tosave.com | New in + Review

by - 24.8.18

Brush Cleaner Pad | Selfie Stick Tripod | Thin Ladies Watch | Purple Resistance Band 1.5m | Red Resistance Band 

Prije koja tri mjeseca, putem maila javila mi se Melody sa tosave.com web shopa. Moram priznati da do tad nisam čula za navedeni shop, ali budući da me zanimalo što sve nudi odlučila sam malo istražiti. Ukratko, riječ je o još jednom kineskom shopu u nizu na kojem možete naći sve živo, kako bi se ono reklo, od igle do aviona. Ok, ne doslovno, ali zbilja ima svega: od odjeće, modnih dodataka, kozmetike, mobitela, kompjuterske opreme, sportske opreme, raznih dekoracija za kuću, svašta nešto za ljubimce itd. 

Meni je za oko zapelo par stvarčica koje si želim već neko vrijeme, a budući da sam napokon dobila priliku skinuti ih s wishliste, ovoj suradnji nisam nikako mogla reći NE. :) Na fotki iznad možete vidjeti što sam si to izabrala, a u nastavku slijede kratki dojmovi o svakoj od njih.


SILIKONSKA PODLOGA ZA PRANJE KISTOVA

Sjećam se kad sam u kolekciji imala svega nekoliko kistova, i to onih za oči, prala sam ih u ruci s tek malo sapuna i bez ikakvih posebnih pomagala. Kako se broj kistova s vremenom povećavao, odlučila sam si olakšati pranje i nabaviti tada popularni Brush Egg. Moj je, naravno, bio fejk, no solidno je obavljao posao i u početku sam bila sasvim zadovoljna (sve dok nisam počela dobivati žuljeve xD). Ali kako to već biva, s novim kistovima došlo je i vrijeme za update po pitanju čišćenja. I tako je ova silikonska pinky podloga (LINK) našla put do mene. :)


Dimenzije podloge su cca 22,5 x 17cm, a trenutna cijena joj je 1,44$. Dostupna je u 6 boja, a na sebi ima 7 različitih tekstura odnosno izbočina za pranje različitih vrsta kistova. Lijeva strana bi trebala služiti pranju kistova za oči, a desna za lice, no ja se ne držim toga već svakim kistom prođem po cijeloj podlozi.


Na stražnjoj strani ima pipke pomoću kojih se zakelji za umivaonik, a najbolje od svega je to što su vam obje ruke slobodne i kistove operete puno brže nego inače. I nema žuljeva! :D Sve u svemu, meni je ovo puno bolje od Brush Egga i toplo preporučam svima koji imaju poveću kolekciju kistova.




SELFIE STICK TRIPOD (2u1)

Nisam fan selfija, baš naprotiv, mrzim se fotkati. Više sam onaj tip koji voli biti s druge strane kamere i fotkati druge. Pitate se čemu onda ova stvarčica? Unatoč svemu, volim se tu i tamo okinuti s dragim ljudima i imati koju fotku čisto za uspomenu. Isto tako, već duže vrijeme želja mi je pokušati snimiti neki video tutorijal za nokte. Do sad se, iskreno, nisam ni trudila jer nisam imala odgovarajuću opremu, no s obzirom na ovaj selfie stick tripod i novi mobitel, konačno sam dobila priliku tako da ga jedva čekam isprobati i u tu svrhu. Moram unaprijed napomenuti da, ukoliko i bude nešto od tih videa, ne očekujete mene ispred kamere haha.


Ovaj selfie stick tripod (LINK) dostupan je u nekoliko boja od kojih sam ja izabrala crnu, logično. Cijena mu je 6,04$ te se uz njega dobije i Bluetooth daljinski upravljač koji se preko Bluetootha poveže s mobitelom i pomoću kojeg se jednostavno fotkate pritiskom na gumb. Kompatibilan je s većinom mobitela te za povezivanje nisu potrebne nikakve posebne aplikacije. Podržava uređaje sa Android 5.0 i novijim operativnim sustavom te iPhone sa iOS operativnim sustavom (na stranici ne piše kojim točno).


Kad se razvuče, selfie stick dugačak je cca 75 cm, a kad se sklopi 19 cm što je super jer stane u svaku torbu/ruksak i mislim da je odlična stvar za neke izlete, putovanja, koncerte i sl. Umjesto da žicate slučajne prolaznike da vas okinu, lijepo razvučete ovo malo čudo i okinete se sami. :D

Ako pak selfie stick želite pretvoriti u tripod, jednostavno ovaj dio na koji je pričvršćem Bluetooth daljinski povučete prema gore i plastična ručka se magično pretvara u nogice. :) Na web shopu piše da se u paketu dobije i ona trakica za oko ruke, no ja ju nisam dobila. Ništa zato, poslužit će ona koja je bila na starom digitalcu koji ionako odavno nije u fukciji.




ŽENSKI RETRO/VINTAGE SAT

Zadnji put sam nosila sat prije cca 10 godina. Jednostavno nemam naviku ni staviti ga, a kamoli pogledati u njega. Ja sam onaj tip koji se ne odvaja od mobitela, stalno ga ima u rukama ili negdje u blizini tako da nekih većih potreba za satom niti nisam imala. Ali već neko vrijeme si želim jedan. Oni metalni satovi kakve je nekad imala svaka druga cura su mi uvijek bili užasni, jednostavno nisu moj đir, a bome nisu ni za nekoga tko ima dlakave ruke haha. :D Našla sam na Aliju dosta lijepih satova, ali uvijek bi me odbila njihova veličina. Jednostavno su preveliki za moju tanku ruku.


Na sreću, na tosave.com webshopu sam našla upravo ono što sam tražila. Sat je u retro/vintage stilu (LINK) i moram priznati da mi se svidio na prvu, posebno zbog svoje veličine (promjera cca 2,7 cm). Cijena mu je 2,57$, a boju remena birate po želji. Ruku na srce, remen ne izgleda nešto posebno kvalitetno, ali ništa zato, uvijek se može kupiti novi.




ELASTIČNE TRAKE ZA VJEŽBANJE

Od mojeg zadnjeg vježbanja prošlo je ohoho vremena. Prestrašno koliko sam postala lijena (i koliko sam se zdebljala haha). Nekad mi je čak naporno ustati iz kreveta i spustiti se po stepenicama po čašu vode. Jedina pozitivna stvar u cijeloj priči je to da je bicikl moje jedino prijevozno sredstvo, ali nažalost i jedina rekreacija. Prije nekoliko mjeseci, za oko su mi zapele elastične trake koje sam jedno vrijeme svako malo viđala na Instagramu. Vježbanje s njima izgledalo je zabavno pa sam ih tako, u nadi da se ponovo aktiviram, odlučila isprobati i ja.

Purple Resistance Band 1.5m (LINK) | Red Resistance Band (LINK) 

Inače, trake dolaze u različitim bojama, svaka od njih pruža različiti otpor, a moguće ih je koristiti za vježbanje i jačanje cijelog tijela. Ja sam se odlučila za ljubičastu traku (LINK) koja bi trebala pružiti srednji otpor te crvenu mini elastičnu gumu (LINK). Iako obje trake koristim jako kratko, moram priznati da su mi to najbolji rekviziti za vježbanje koje sam do sad imala prilike isprobati! Primjer vježbi možete vidjeti OVDJE ili jednostavno uguglajte ''elastic band exercises'', a najbolje od svega je to što točno osjetite da i vi i vaši mišići radite nešto korisno, i to na jedan drugačiji, zabavan način. Mislim da bi ovo mogao biti spas za moju kičmu, a i sve ostalo. Vidjet ćemo s vremenom. Eh da, ove trake možete naći već od 1$ pa na dalje tako da se zbilja isplati dati šansu ovim odličnim rekvizitima.


I to bi ukratko bila moja iskustva s proizvodima sa tosave.com webshopa. Bez obzira što sam sve ovo dobila na recenziju, moje mišljenje je iskreno kao i uvijek. Zbilja sam zadovoljna sa svakom od ovih stvarčica i toplo ih preporučam i vama. Btw poštarina je besplatna! ;)


Kakva su vaša iskustva s ovim web shopom, naravno, ukoliko ih imate? Jeste li već isprobali koju od navedenih stvarčica?





*PR sample


You May Also Like

27 comments

  1. imam ovu podlogu za pranje kistova. zadovoljna sam njome samo sto se ne lijepi bas za umivaonik tijekom pranja..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ozbiljno? A ja svoju jedva odlijepim :O

      Izbriši
    2. Da. -.- to je jedini minus. Inače je podloga cist ok i posluzi svrsi

      Izbriši
  2. Eto vidis sad si me podsjetila da si napokon narucim ovu podlogu za pranje kistova. Kad god ih perem mislim kako mi to treba i kasnije zaboravim naruciti. Ja si ne mogu zamisliti da izadem iz kuce bez sata na ruci 😆

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam dugo htjela tu podlogu i više puta sam ju gledala na Aliju, ali svaki put bi se razočarala kad sam vidjela recenzije. Dobro da sam ih uopće čitala jer je podloga uživo bila puuuno manja od prikazanog. Pa ako budeš naručivala svakako obrati pažnju na dimenzije :) Haha, ja se i dalje ne mogu naviknuti na sat, češće ga zaboravim nego stavim xD

      Izbriši
  3. I love nails art because I am also an Nails artist and run blog Nails Fashion

    OdgovoriIzbriši
  4. disk drill pro crack Thanks for this post, I really found this very helpful. And blog about best time to post on cuber law is very useful.

    OdgovoriIzbriši
  5. ccleaner pro crack Thanks for sharing such great information, I highly appreciate your hard-working skills which are quite beneficial for me.

    OdgovoriIzbriši
  6. https://insane-nails.blogspot.com/2018/08/tosave.html?showComment=1535200112009#c3034358723503631785
    http://mynailpolishobsession.blogspot.com/2018/08/sally-hansen-miracle-gel-sunset-splash.html
    http://medlennayazvezda.blogspot.com/2018/05/lumene-klassikko.html

    OdgovoriIzbriši
  7. Thank you, I’ve recently been searching for information about this subject for a long time and yours is the best I have found out so far. eset-smart-security-premium-crack

    OdgovoriIzbriši
  8. Thanks for sharing such great information, I highly appreciate your hard-working skills which are quite beneficial for me. autodwg-dwgsee-pro-crack

    OdgovoriIzbriši
  9. Origin Pro Crack Such a nice and helpful piece of information. I’m so happy that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing. Visit My site

    OdgovoriIzbriši
  10. This blog is really very amazing. I really like this blog very much. This blog gave me a lot of information on this topic. Keep it up and keep sharing this type of useful information with us.
    Microsoft Office Crack
    Kutool For Excel Crack
    Download TC Games Crack
    bluebeam revu x64 serial number and product key
    airparrot keygen mac
    slimcleaner plus license key
    convertxtodvd activation key
    plagiarism checker x torrent

    OdgovoriIzbriši
  11. Woah! This site's template/theme appeals to me much.
    It's straightforward, yet it's effective. Getting the "perfect balance" might be difficult at times.
    between excellent usability and aesthetics, I think you did a fantastic job on this.
    Furthermore, the blog is quite rapid to load.
    I'm using Firefox. Fantastic website!
    chromium bit crack
    windows 7 home basic crack
    vyprvpn crack
    getdataback crack

    OdgovoriIzbriši
  12. https://newcrackkey.com/kaspersky-tdsskiller-crack-download/ also has a “game” section, which will provide you with a fun environment to enhance your typing skills.

    OdgovoriIzbriši
  13. Hey! This is my first visit to your blog.
    We are a collection of volunteers starting with one
    a new project in the community in the same niche.
    Your blog has provided us with useful information to work with. YOU
    did a fantastic job!
    shaperbox crack
    wondershare video converter ultimate crack
    process lasso pro crack
    driver easy pro crack

    OdgovoriIzbriši
  14. In reality, your presentation makes it look so simple, but I believe this subject is more difficult than it appears.
    anything that eludes my comprehension.
    It appears to me to be extremely complicated and wide-ranging. I've got a lot of these.
    Thanks for the update, and I'm eagerly awaiting the next one!
    sonic visualiser crack
    manycam crack
    graphpad prism crack
    dvdfab passkey lite crack

    OdgovoriIzbriši
  15. This post is exceptionally written.
    I imagine the hard work you put into this, so congratulations.
    If you are looking for exceptionally developed thesis aid, you should get in touch with the experienced and qualified experts of the LiveWebTutors platform right away.
    blackmagic fusion crack
    movavi photo editor crack
    aiseesoft video converter ultimate crack
    reimage pc repair crack

    OdgovoriIzbriši
  16. You are so interesting! I don't think I've read anything like this before. It's great to find someone with real ideas on this topic. Indeed ... thank you very much for starting. This site is something needed on the internet, not real!
    This is a great blog! Your site is loading too fast!
    What type of web server do you use? Can you send me an affiliate link for your web host?
    adobe premiere pro crack
    icecream pdf candy desktop pro crack
    abelssoft antilogger crack
    thundersoft gif maker crack

    OdgovoriIzbriši

  17. I like this article. I was searching over search engines and found your blog and it really helps thank you very much…
    atlantis word processor crack Free Download has all the features you need to create simple documents or great works of literature: novels, essays, reports, letters, diaries, newspaper articles, etc. atlantis word processor crack rich-formatted documents from scratch, or edit existing MS Word documents, and send them to colleagues, customers, partners, friends. atlantis word processor crack


    OdgovoriIzbriši

  18. I like your all post. You Have Done really good Work On This Site. Thank you For The Information You provided. It helps Me a lot. It Is Very Informative Thanks For Sharing. I have also Paid This sharing. I am ImPressed For With your Post Because This post is very beneficial for me and provides new knowledge to me. This is a cleverly
    written article. Good work with the hard work you have done I appreciate your work thanks for sharing it.
    It Is very Wounder Full Post.
    apowersoft watermark remover crack
    apowersoft watermark remover crack
    apowersoft watermark remover crack
    apowersoft watermark remover crack
    apowersoft watermark remover crack

    OdgovoriIzbriši
  19. Such great and nice information about software. This site gonna help me a lot in finding and using much software. Kindly make this like of content and update us. Thanks for sharing us avast cleanup serial 2016 . Kindly click on here and visit our website and read more

    OdgovoriIzbriši
  20. Hey, I'm happy to hear that you did an excellent job.
    I'm going to return to read it and recommend it to my acquaintances based on my impressions.
    I'm sure they'll find something useful from this website.
    clip studio paint ex crack
    bulk image downloader crack
    idimager photo supreme crack

    OdgovoriIzbriši
  21. Thanks for writing this excellent article for us.
    I have gained good stuff from this website.
    I am looking forward to your next article.
    Not only that, but I am happy to share this post with my friends. Keep it up.

    inpixio photo studio ultimate crack
    inpixio photo studio ultimate crack
    inpixio photo studio ultimate crack
    inpixio photo studio ultimate crack
    inpixio photo studio ultimate crack
    inpixio photo studio ultimate crack
    inpixio photo studio ultimate crack

    OdgovoriIzbriši
  22. i am very satisfied with your post. Thanks for sharing!. You can also visit my post.
    ccleanerpro
    luftrumluftkraftforuhediva
    poweriso
    waproductionedmforinstachord

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)