Christmas Challenge 2014: Day 1 - Let it Snow

by - 6.12.14



Bok, bok! Kao što ste već mogli vidjeti na mojoj FB stranici, odlučila sam se pridružiti božićnom izazovu koji je osmislila naša draga Taya. Iako nisam ljubitelj zime niti bilo čega drugog u razdoblju koje slijedi, teme su stvarno zanimljive i bilo bi šteta ne sudjelovati. :)


Znam da debelo kanim s ovim postom, ali zadnjih dana je bilo malo napeto na faksu pa se nadam da mi nećete zamjeriti. :) Još jedna stvar koje me izluđuje je to što preeebrzo padne mrak pa moram čekati sljedeće jutro da pofotkam manikuru. -.-' Kako vi to rješavate? Imate možda neki homemade lightbox ili se borite s fotkanjem kao i ja? 


Nego, ajmo mi na manikuru. Nakon baze Eveline 8u1, stavila sam 2 sloja bijelog laka i pričekala da se dobro osuši. Zatim sam na kažiprst i mali prst pomoću srebrnog Essence tip paintera nacrtala pahuljice. Na palcu i srednjaku je plavi Moment Azul Pastel, jedan od meni najdražih plavih lakova. Naravno, nije moglo ostati samo na tome pa sam dodala i srebrne zakovice. I za kraj, prstenjak je imao tu čast da se druži s jednim od najljepših lakova u mojoj kolekciji. Radi se o prekrasnom srebrnom teksturnom laku Golden Rose Holiday 51.

Eveline 8in1 (base coat)
Golden Rose Paris 04 (white)
Moment Azul Pastel (blue)
Golden Rose Holiday 51 (silver)
Essence 03 Silver Surfer (silver tip painter)
+ silver nail studs
Essence BTGN (top coat)


P.S. U ovom izazovu sudjelovati mogu apsolutno svi, bez obzira na to imate li blog ili ne. Dovoljno je podijeliti fotku na nekoj od društvenih mreža uz hastag #christmaschallenge2014

Nadam se da se družimo u što većem broju! Do sljedećeg posta! :)


You May Also Like

17 comments

  1. Ja sam tako ljubomorna na tvoje nokte! Već sam vidjela na instaću i odmah se zaljubila u pahuljice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaa, jako mi je drago to čuti :X
      Al' stvarno nema razloga za ljubomoru, nisu ni moji nokti prije par godina izgledali ovako :D

      Izbriši
  2. predivna manikura. ja svoje slikam pod umjetnim svjetlom jer je ovde kisa već dva tjedna i rijetko kada ima bas prirodnog svjetla. sad na drugu manikuru ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Tina! :) Ma i kod mene je vrijeme užasno, a pod umjetnim svjetlom mi slike pak ispadaju mutne, baš su bljakić, ne želim to uopće stavljat na blog. :( Gotova je i druga manikura, samo ju treba pofotkati ;)

      Izbriši
  3. Jako lijepo, precizno i uredno :) bijelo i srebrne sljokice su mi odlicna kombinacija :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Prelepo. :) I ja imam u planu da u sledećem MM zadatku iskombinujem srebrnu i belu, a razmišljala sam i o plavoj, ali to ću već videti. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Jedva čekam vidjeti tvoje pahuljice :)

      Izbriši
  5. Prekrasna manikura i mislim da ću te morati iskopirati :) Borim se svaki dan sa slikanjem i u biti nisam ništa poslikala već kojih 10 dana jer je kod mene stalno kiša :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš me zanima tvoja verzija :) A što se tiče fotkanja, razumijemo se :(

      Izbriši
  6. Nokti su ti prekrasni, a ova manikura totalno zimska, baš mi se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)