Lavender floral nails | BPL-024

by - 1.9.15



Današnji post posvećujem svojoj dragoj blogokolegici Mean Green Queen, jer ona zna zašto. :D


Za početak, nekoliko riječi o samoj bazi. Dakle, riječ je o Essence laku u nijansi Lovely Lavender iz Bloom me up! kolekcije. Kao što samo ime kaže, radi se o nježnoj pastelnoj boji lavande s dodatkom sitnog shimmera. Mada, taj shimmer uživo na noktima i nije toliko primjetan. Za potpuno prekrivanje dovoljna su dva deblja ili tri tanka sloja laka. Svakako preporučam drugu opciju kako biste izbjegli stvaranje mjehurića.


Ali to nije sve! :D I ovog puta uslijedila je nadogradnja. Inspirirala me ova manikura, a umjesto klasičnog pečatiranja, odlučila sam napraviti svoje vlastite naljepnice. Ovo mi je prvi takav pothvat pa možda i nisu ispale najbolje, al' eto, drugi put bude bolje. Da sad ne pišem o svojim pustolovinama s DIY naljepnicama, ovdje možete vidjeti cijeli postupak izrade. 


Dok sam čekala da se naljepnice osuše, uzela sam komadić spužve i na vrhove noktiju natapkala Essence u nijansi Magic Wand. Kad su naljepnice bile spremne za korištenje, na nokte sam najprije stavila sloj prozirnog laka i na njega pritisnula naljepnicu. Višak sam odstranila kistom umočenim u aceton. Na kraju sam još dodala sloj najdražeg Essence BTGN nadlaka i to je to. 




Essence Ultra Nail Hardener (base coat)
Essence 02 Lovely Lavender (lavender)
Essence 03 Magic Wand
Golden Rose Paris 04 (white)
Illamasqua - Baptiste (purple)
Stamping plate: BornPretty BPL-024
Sponge
Essence BTGN (top coat)



Što kažete na ovu manikuru? Jeste li već probale napraviti vlastite naljepnice za nokte?



P.S. Ukoliko odlučite naručiti nešto s BornPretty shopa, ne zaboravite iskoristiti moj kod TCX31 za 10% popusta.

You May Also Like

24 comments

  1. Ovo je toliko prelepo, da nemam reči <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Aaaa, koja čast! Fala <3 a manikura je prekokrasna :D pogledala sam video kak se te naljepnice delaju pa to je znanstvena fantastika za mene. :3 Svaka čast, stvarno si lepo napravila, najljepši mi je kažiprst. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čim sam osposobila fotića reko to je to :D A naljepnice, hm, pa zapravo nije niš komplicirano, samo su moje ispale malo predebele tak da sam se namučila dok sam ih keljila na nokte..al' sad bum za drugi put bar znala :D Fala tebi kaj si me podsjetila na ovaj lak, pitanje kad bi inače došel na red. I je, drago mi je da ti se sviđa :)

      Izbriši
  3. Ovo je toliko dobro da ne mogu doći k sebi! :D I ja ću jednom probati raditi ove naljepnice, baš su prefora :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ajme predivni su, nisi mogla bolju kombinaciju boja odabrati. :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako je ovo prelijepo! Jako mi se svidaju boje koje si odabrala (ljubicasta je moja najdraza boja) i ovaj lila lak je jako lijep. Meni ovo izgleda kao da ti je savrseno ispalo. Ja tek usavrsavam pecatiranje (stiglo mi je sve, pa sam si narucila jos plocica) jer sam trenutno opsjednuta sa tim. Ovo sa naljepnicama cu isto definitivno isprobati jer vec sam gledala tutoriale samo treba uhvatiti vremena, cini mi se da tu ima dosta posla.
    U svakom slucaju ova tvoja manikura mi je predivna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Maja! :) Haha, skroz razumijem ovu opsjednutost :D Istina, za naljepnice treba imati i živce i vremena, al' nije niš komplicirano..držim fige da i to čim prije probaš ;) I da, definitivno bi trebala otvoriti blog ili barem na instagram stavit koju pečatiranu manikuru, baš me zanima koje si pločice uzela :)

      Izbriši
  6. Dugo nisam videla ovako lep manikir, tako je dobro usklađen sa malo boja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Danijela :) Mada, sve zasluge idu Ewlyn s bloga Polish My Nail koja je prva osmislila ovu manikuru, a iz priloženog se može vidjeti koliko se i meni svidjela čim se našla i na mojim noktima :)

      Izbriši
  7. Prekrasno! Nema se šta drugo reći! Potpuno oduševljenje u mojim redovima :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Predivna boja! Jako mi se sviđa. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Slatkooo!! :D
    Obožavam cvjetne uzorke!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaa :)
      Volim ih i ja, ali samo na noktima :D

      Izbriši
  10. This mani is absolutely gorgeous! Love the base polish too!

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)