Essie - Cute as a button

by - 29.7.15


Danas je na meniju jedan prekrasni Essie. Više u nastavku! :)

 photo essie_nailpolish_zpsykpdhutk.jpg

Ne tako davno, Essie Hrvatska je nekolicinu blogerica razveselio svojim ljetnim lakovima. I to ne jednim ili dva, već cijelom kolekcijom. Ne moram ni govoriti koja je to bila sreća kad sam otvorila vrećicu. :D I da stvar bude još bolja, pogodili su sve nijanse koje do tad još nisam imala. 


Nije bilo ni malo lako odlučiti koji će od ovih 6 lakova prvi doći na red, no na kraju je odluka ipak pala na pravi ljetni Cute as a button. Istina, oko fotki sam se bome pošteno namučila, no opraštam mu jer je uživo stvarno prekrasan.


Ovisno o svjetlosti, nijansa varira između roze i koraljne, a s mojim prastarim fotićem ju nije bilo ni malo lako uhvatiti. Sad mi je jasno zašto su swatchevi na netu tako raznoliki. :D Ono što mi se posebno sviđa kod Essie lakova je njihova četkica. Deblja je i lagano zaobljena, te omogućava brzo i precizno lakiranje. Ne bih se ni malo žalila kad bi svi lakovi imali ovakvu četkicu. Za potpuno prekrivanje dovoljna su dva deblja ili tri tanja sloja laka. Ja ću uvijek radije izabrati ovu drugu opciju jer ne želim riskirati pojavu mjehurića. Uostalom, brzina sušenja je za svaku pohvalu tako da ne vidim nikakav problem u stavljanju kojeg sloja više. Nadlak nisam stavljala, no na fotkama koje slijede možete vidjeti kako se lak i sam po sebi jako lijepo sjaji.


Essie lakove kod nas u HR možete naći u pojedinim dm i Muller drogerijama (klik na link) i to po cijeni od oko 75 kn (za 13,5 ml), no često ih se može naći i na raznoraznim sniženjima. :)


Kako vam se sviđa Cute as a button? Koju nijansu biste sljedeću htjeli vidjeti na blogu?



*PR sample

You May Also Like

12 comments

  1. Svi ovi Essie lakovi mi izgledaju predivno pa tako i ova nijansa. I ja jako volim njihove cetkice koje su mi uz Golden Rose Rich Color najdraze (a i vrlo su slicne) jer je lakiranje s njima jednostavno i uredno. Mene jako zanima kako ovaj plavac izgleda na noktima jer u bocici je pre predivan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, i Rich Color ima odličnu četkicu :) Deal, sljedeći bude onda plavi :)

      Izbriši
  2. Fakat je preedivan!!! Ali watermelon mi je ipak favorit! Da, isplatilo se pomučiti za fotkice ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste! :D Uh, ja se još uvijek nemrem odlučiti oko favorita, al' zato jedva čekam da ih vidim sve po redu i na tvojim noktima! ;) I da, zahvaljujem na pomoći oko one fotkice :D

      Izbriši
  3. Predivna nijansa, predivni nokti, a koji god izabereš sigurno će lijepo izgledati na tvojim noktima :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepo izgleda na tvojim noktima. :) Imam ga, al' mama mi ga je praktično prisvojila, voli žena roze lakove. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Haha, sva sreća da moja ne lakira nokte :D

      Izbriši
  5. Trebam ovaj lak! Mislila sam da je nadlak preko njega pa je finiš tako sjajan, ali sad kad vidim da nije - odlicno. Isto tako mislim da bi super izgledao na preplanulu put :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja kažem! :D Hehe nema nadlaka, svi Essie lakovi koje sam do sad imala na noktima su imali takav sjaj :)

      Izbriši
  6. Preprekrasan, baš se lijepo sjaji! :D Ovako na slikama podsijeća na Essence off to Miami. daj sljedećeg swatchaj ovog tamnoljubičastog :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome se sjaji ko lud! :D Nažalost, nemam taj Essence da ih usporedim :(
      Već je plavi na noktima, ali bit će odmah nakon njega ;)

      Izbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)