Gleestmas 2015 - Favorite Christmas Manicure Ever

by - 21.12.15


Malo kasnim s ovim izazovom, al' bolje ikad nego nikad. Današnja tema je ''Favorite Christmas Manicure Ever'', a što sam to skemijala pogledajte u nastavku. :)


Ok, odmah na početku moram reći da nemam najdražu božićnu manikuru, ali zato mi se jako svidjela jedna koju je prošle godine radila The Nailasaurus. Manikura je inspirirana božićnim puloverom/džemperom poznatijim kao ugly sweater. Meni nije ispala baš najravnije, a ni fotke nisu bajne (a ja inače volim da je sve po špagi), ali s obzirom koliko sam ju puta radila i koliko sam fotki okinula bilo bi u redu da je pokažem i vama. :D


Dakle, najprije sam na sve nokte stavila dva sloja bijelog laka i preko sloj mat nadlaka. Skužila sam da je ovakve uzorke puno lakše štambiljati na matiranu podlogu, iako i dalje nisu najravniji, al' eto. Zatim sam uzela božićnu MoYou pločicu Festive Collection 06 i naštambilja sam tri različita uzorka tako da sam na pločici na jedan dio uzorka stavila crveni, a na drugi dio plavi lak. Normalno povučete strugalicu kao i kad radite s jednom bojom, jedino morate paziti da povučete vodoravno odnosno tako da se te dvije boje ne spoje. Vidi se da sam stručnjak u objašnjavanju, al' nadam se da ste bar donekle skužili. xD Stvarno nije komplicirano, a super izgleda. Jedino me živcira to kaj nije full ravno kak bi trebalo biti. Što vi mislite?

Essence Ultra Strong Nail Hardener (base coat)
WYNIE 111 (white)
Golden Rose Matte (top coat)
Stamping plate: MoYou London Festive Collection 06
BeYu 115 (red)
Essence 04 Sunset Paradise (blue)


Kako se vama sviđaju manikure inspirirane božićnim džemperima? :)



P.S. Na mojoj facebook stranici je aktualno mini božićno darivanje, pa ukoliko još niste vidjeli/sudjelovali klik OVDJE.


You May Also Like

6 comments

  1. savršena je! i koje greške, vidimo ih samo mi uzivo, znas da se na blogu to ne primjeti ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zaista izgleda odlično :) jako mi se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Razmišljala sam da radim ugly sweater manikir, ali mislim da bi to bio preozbiljan poduhvat za moje trenutne nail art sposobnosti, a nemam odgovarajuću pločicu :D Tvoj manikir mi se mnogo dopada, i izbor boja i izvedba :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uf, bome ga niti ja ne bi crtala, al' reko kad već imam pločicu da ju iskoristim :D I hvala :)

      Izbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)