Matching Manicures - Yellow nails | hehe 003

by - 23.1.16


Nakon punih tjedan dana konačno sam uspjela na miru sjesti i nalakirati nokte. Nažalost, u zadnje vrijeme nemam baš puno cajta tako da je i manikura bila na brzinu, ali bitno da sam ja ispunila i ovotjedni MM zadatak. Nadam se da će vam se svidjeti. :)


Za današnju manikuru odlučih iskoristiti pločicu hehe 003 sa LadyQueen online shopa. Do sad ste na blogu već mogli vidjeti jednu hehe pločicu u akciji, točnije hehe 024 (OVDJE i OVDJE), pa bi bilo vrijeme da vam pokažem i ovu drugu.


Uzorci se prenose i više nego odlično, no s određenim pečatom/lakovima pločica ne funkcionira baš najbolje. Npr. za ovu manikuru sam koristila pečat s ebaya (LINK) i običan WYNIE crni lak za 9kn, dok mi je recimo MoYou pečat (LINK) puno loše prenio ovaj uzorak. Iz tog razloga uvijek prije štambiljanja po noktima prvo isprobam na papiru. 


Kao bazni lak koristila sam Golden Rose Color Expert 44 na koji sam naštambiljala crne zvjezdice i na kraju sam sve zajedno matirala. Zadnja manikura je isto bila matirana pa sam se premišljala dal' da i ovu matiram, al' eto. :D Moram priznati da mi je matirana verzija puno, puno bolja od sjajne. Usput, manikura me podsjeća na moje črčkarije po starim bilježnicama. Nemam pojma zašto, ali u 99% slučajeva sam crtala zvjezdice. Šta reći, volim zvjezdice. :D Nego, kako vam se sviđa manikura?

 
 
Essence Ultra Strong Nail Hardener (base coat)
Golden Rose Color Expert 44 (yellow)
WYNIE C048 (black)
Stamping plate: hehe 003*
Golden Rose matte top coat


Ukoliko se i vama svidi nešto s LadyQueen online shopa, ne zaboravite kod kupnje iskoristiti kod DGLC15 kako biste ostvarili 15% popusta.


I za kraj, svakako bacite oko i na radove mojih blogokolegica! :)

Čitamo se uskoro!



*PR sample




You May Also Like

14 comments

  1. Mnogo mi se svidja, zvezdice su se odlicno precrtale! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovi GR lakovi su odlicni a zvjezdice su bas slatke :)

    OdgovoriIzbriši
  3. hahaha aj fil ju! I kod mene su stare bilježnice pune zvjezdica, al i heartagrama - nemogu odolit :D Odlična manikura <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijepe su mi zvjezdice, ali sad me full zanima ovaj spiralni psihodelični uzorak :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Oduševljena sam. :D Veselo, razigrano, odlično!

    OdgovoriIzbriši
  6. sviđa mi se ova hladna žuta, slatka ti je manikura... ali ja bih rado taj posljednji uzorak vidjela u akciji :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Bas mi se dopada manikir! Pravi prolecni! :) predivno

    OdgovoriIzbriši
  8. Baš je dabar manikir. Podseća me na one zvezdice što se lepe deci po sobama pa svetle u mraku.

    OdgovoriIzbriši
  9. Trebala si naštambiljati onaj uzorak, koj te lupi na psihu :D onaj iluzija okretanja, ne znam kak se to zove :D Al, ajde i zvezdice moru prejti :P ja sam u bilježici crtala cvjetiće i srčeka i micekovo dupe, drugo niš nisam znala. :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)