New in #6

by - 4.9.18


Kao što možda već znate, nisam neka šopingholičarka i ne šopingiram često. Uglavnom kupujem na sigurno i ono što mi u tom trenutku stvarno treba, no tu i tamo volim isprobati i koji novi proizvod, a što se to sve ovog puta našlo u mojoj košarici možete vidjeti u nastavku.


Zahvaljujući blogovima i ostalim društvenim mrežama, godinama si želim balzam za usne u obliku loptice. Em su kjut, em sam se načitala hvalospjeva, em volim isprobavati nove balzame. U početku se na popisu našao svima poznati EOS, zatim se pojavio Dexe, a nedavno vidjeh da ovakve balzame ima čak i Golden Rose. No, trebalo mi je dosta dugo da se bacim u isprobavanje jer sam bila malo škrta dati više od 20 kn za jedan 'običan' balzam. A onda sam sasvim slučajno otkrila Rizk balzame i odlučila sam riskirati. Izabrala sam mango-ananas, a zahvaljujući nagradi osvojenoj kod Marishe imala sam prilike isprobati i verziju od kokosa. Ovi balzami su mi vrlo brzo postali jedni od najdražih ikad pa uskoro očekujte i koju riječ više u postu o favoritima. :)



Olival piling za lice s uljem smilja je ponovljena kupnja, dok je Intim Care tekući sapun za intimnu njegu s kamilicom i uljem čajevca novo otkriće. Ovo mi je zapravo prvi proizvod tog tipa i zbilja je super, pogotovo za 'shark week'. :D




Tko još voli Bipine vikend akcije? :) Sve ovo sa slike kupljeno je kad je bio popust na dekorativu i svi proizvodi su ponovljena kupnja. Uzela sam dva komada moje najdraže Essence I Extreme Volume vodootporne maskare koja na moju veliku žalost izlazi iz prodaje, zatim crnu Essence Long Lasting olovku za oči, Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer i bijeli Essence lak za nokte u nijansi 33 Wild White Ways.


Iako ovo ljeto skoro pa uopće nisam nosila nikakve pudere niti BB kreme, odlučila sam ponoviti kupnju Misshe M Perfect Cover BB kreme te isprobati Innisfree No-Sebum Mineral Powder. Oba proizvoda su odlična (iako mi je BB krema u nijansi 21 trenutno malo presvijetla) i super funkcioniraju zajedno. Jedva čekam skinuti i sve ostale korejske stvarčice s rođendanske wishliste (LINK). :)


Mixa Optimal Tolerance Bi-phase Cleanser je još jedno otkriće, bolji proizvod za skidanje (vodootporne) maskare nisam isprobala. I ne peče za oči! Balea Erfrischendes WaschGel je na moju veliku žalost izašao iz prodaje, no blogokolegica Mateja je napisala odličnu usporedbu stare i nove verzije koju možete pročitati OVDJE. Sudeći prema svemu, sve je ostalo manje-više isto, jedino je miris blaži što je samo dodatni plus. Svakako kupujem i novu verziju pa očekujte i kod mene neku usporedbu. Inače, ovaj gel mi je spas za vruće ljetne dane (i noći) i, vjerovali ili ne, ne isušuje ni malo! L'Oreal Revitalift Laser Renew dnevna krema je ponovljena kupnja. Super je i kao dnevna i kao noćna krema, a bome i kao podloga za šminku.


S maskama za kosu nemam baš sreće. Godinama koristim Gliss, ali svaka koja mi se svidi nakon nekog vremena izađe iz prodaje. -.-' Ali ajde, dobra stvar je to da među novitetima na polici uvijek uspijem naći neku koja je dostojna zamjena onoj prethodnoj. Tako je bilo i s ovom pinky Gliss Supreme Length maskom, a osim nje sam imala prilike isprobati još jednu koju je majka dobila gratis. Riječ je o Color Expert Omega Plex kuri koja također dolazi iz Schwarzkopfa i pokazala se iznenađujuće dobrom, a miris na kosi me podsjeća na onaj iz salona. :D


Catrice Creatrice Creamy Matt paletu za usne sam osvojila u jednom darivanju na femina.hr portalu. Nijanse su prekrasne, možete ih miksati do mile volje i za nekoga tko inače baš ne nosi ruževe, ova paleta je uvrh glave i ima da traje cijelu vječnost. :D


Nakon godina i godina druženja s raznim roll-onovima, vratila sam se na dezodoranse u obliku spreja. Trenutno mi je Nivein Stress Protect favorit i dokle god će raditi svoj posao kupovat ću samo njega. Naravno, tu je i Dipterol, must-have sredstvo u borbi protiv komaraca i ostale leteće gamadi.



Zatim je tu narudžba s adrialece.com, stranice koja se bavi prodajom kontaktnih leća i ostalom pripadajućom opremom za nas šišmiše. Cijene su puuuno niže od onih u optikama s tim da svako malo imaju neke popuste, a i dostava je uvijek u rekordnom roku od 2-3 dana. Komunikacija s kupcima im je također za svaku pohvalu. Šta reći osim da mi je jako drago da sam otkrila ovu stranicu jer je ušteda zbilja ogromna, a biti ćorav nije ni malo jeftin sport! Inače nosim mekane leće, a u zadnjoj narudžbi sam uz provjereno dobre Biofinitiy uzela i po jedan par Top Vue Air i Premium leća za probu. Super stvar je to što leće možete kupiti po komadu jer ne odgovaraju sve leće svima pa nema smisla odmah u startu uzeti cijeli paket od 6 ili više komada. Uz leće si uvijek obavezno uzmem i Gelone otopinu te njihove kapi za oči bez kojih ne mogu. Sve u svemu, topla preporuka!


O novitetima s TOSAVE.com* web shopa sam pisala u prethodnom postu, a više o svakoj od ovih stvarčica te mojem cjelokupnom iskustvu s ovim shopom možete pročitati OVDJE.


Inače nisam ljubitelj cvijeća i cvjetnih uzoraka, ali kad sam u Offertissimi ugledala ovu kanticu morala sam je kupiti. Odmah sam znala da će to biti novi dom za moje kistove. :) Budući da joj je cijena bila prava sitnica, uzela sam još jednu u bijelo-rozoj kombinaciji, ali nju sam zaboravila fotkati. :D


Kao što ste mogli primijetiti, ove godine sam napravila svega nekoliko manikura vrijednih objave na društvenim mrežama. Iz tog razloga sam sama sebi obećala da više neću kupovati nove lakove tako dugo dok ponovo ne dobijem volju za lakiranjem. Ipak, moj zadnji posjet Golden Rose dućanu nije mogao proći bez barem jednog laka. Tako sam uzela Golden Rose Rich Color 21 i zalihu Golden Rose Matte Top Coata koji mi je pri kraju. Na fotki je još zeleni Trend it up 352 kojeg dobih za rođendan.


S BeautyBigBang* shopa mi je stiglo nekoliko stvarčica za recenziju od kojih me posebno oduševio ljubičasti holo lak. Već sam ga jednom imala na noktima no kako ga nisam uspjela kvalitetno pofotkati morat ću ga nalakirati ponovo. Jedva čekam da i vi vidite ovu divotu!



Ove kjut penkale u boji naručila sam s Aliexpressa (LINK) za kojih 15 kn. Naručila sam ih zapravo s namjerom da lakše prokužim neke grafove i tako to, ali na kraju ih koristim za sve što treba i ne treba. 


Slijedi još jedna narudžba s Alija, no ovog puta su u pitanju silikonske maske za mobitel. Jedva sam se suzdržala da ih bar 10 ne naručim haha. Ali kako to već biva, uvijek se zakačim za samo jednu dok ostale skupljaju prašinu na dnu ormara. Favorit mi je, pogađate, crna mačketina. :D



I šećer na kraju - Skechers patike koje sam osvojila u jednom Instagram darivanju. Mogla sam birati bilo koje patike iz Office Shoes dućana, ali kad sam obula ove ostale nisam htjela ni pogledati. Ovo su najudobnije patike koje sam ikad imala na nogama, samo nažalost nisu za sve vremenske prilike i neprilike. Iz tog razloga sam ih nosila samo onda kad je prognoza obećavala lijepo i suho vrijeme.

Toliko za sada. Ako vas zanima koja riječ više o određenom proizvodu slobodno pišite! :)



*PR sample

You May Also Like

6 comments

  1. Ni sama ne znam koliko sam bočica Mixa dvofaznog potrošila, definitivno najbolji proizvod takvog tipa. Olival piling također volim, kao i intimnu čistilici, samo ja koristim onu sensitive, iako sam i ovu probala i bila mi je dobra, ali je nešto u zadnje vrijeme ne mogu pronaći u dm-u pa sam se prebacila na sensitive.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super je Mixa, samo imam filing da se prebrzo troši :/
      Active verzije, nažalost, ni kod mene nema u drogerijama, ali zato ima u Sparu, Konzumu i KTC-u :)

      Izbriši
  2. Uvijek imam hrpu balzama za usne jer volim isprobavati nove ali meni su EOS najbolji. Olival piling i intimni gel kupujem vec jako dugo kao i Gliss maske. Bas sam nedavno potrosila ovu roza i vratila se opet crnoj koja mi je najbolja. Ma odakle ti to da ova Essence maskara izlazi iz asortimana? Nemoj me plasiti. Ja vise ni ne znam koliko sam ih potrosila i stalno ih kupujem. Sad u zadnjoj promjeni nije snizena tako da ipak mislim da ostaje (bar se nadam). Svaka cast kad mozes odoljeti i ne kupovati lakove...ja u tome nikako ne uspjevam. Ali isto obozavam ovaj GR mat nadlak i bas mi je pri kraju ne znam ni koja vec bocica, morat cu i ja po novi. Uglavnom divnih noviteta si ti tu nakupila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja trenutno nemam potrebe za EOS balzamima jer su ovi ispunili sva moja očekivanja (a to se inače ne događa često haha), ali možda ih isprobam ako budu na nekoj akciji pa napravim neku usporedbu.
      E vidiš, meni uopće ne paše ta crna Gliss maska, miris mi je toliko jak da me grlo peče, i još mi uz to dugo ostaje u kosi i baš mi smeta. Al' drago mi je da tebi odgovara :)
      Ne znam, možda sam tu Essence maskaru zamijenila s nekom sličnom (nadam se) jer vidim da je i dalje aktualna na društvenim mrežama (za drogerije ne znam jer nisam dugo bila). I da, inače si ti glavni krivac zbog kojeg sam se zarazila s tom maskarom. Jednom prilikom si komentirala da ti drži trepavice uvinutima jer su inače ravne ko i moje i to je bilo to. Od tad mi je to najdraža maskara. Hvala ti na toj preporuci i tome kaj si mi uštedila pare koje sam bacala na puno skuplje maskare. <3
      A lakovi...ma vidiš i sama da jako slabo lakiram ove godine pa zbilja nema smisla. Ali tu i tamo završi koji na wishlisti :D

      Izbriši
  3. Bas mi je drago da sam te zarazila s ovom maskarom 😝. Pa kad je nesto tako dobro a uz to jos i povoljno steta ne isprobati. Mislim da ipak za sada ostaje jer nije snizena kao ostali Essence proizvodi koji izlaze (ja sam jednom tjedno i u dm-u i u bipi tako da sam u toku...sta cu kad su mi blizu pa kud god krenem zavrsim kod njih 😄😄).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O pa super, volim čuti ovakve lijepe vijesti :)
      Zahvaljujući blogu otkrila sam stvarno dosta odličnih proizvoda i mislim da mi je to definitivno jedna od najljepših stvari u vezi bloganja <3

      Izbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)