Essence the gel nail polish 39 Blue Bubble Di Blue

by - 3.6.15



Bok, bok! 
U današnjem postu pokazat ću vam svoj prvi, ali ne i zadnji Essence gel lak. 
Više u nastavku. :)


Novi Essence gel lakovi privukli su me na prvu, nijanse su stvarno prekrasne i teško ih je ne primijetiti. A da ne govorim o tome koliko je bilo teško u košaricu ubaciti samo jedan. No, za početak sam se ipak odlučila za nijansu Blue Bubble Di Blue, a glavni krivac je Sura i njezina kjut oblačić manikura. :)


Trebam li uopće spominjati da me naziv ovog laka istog trena podsjetio na ovu legendarnu pjesmu? :D Bilo kako bilo, ovo je definitivno jedan od najljepših plavih lakova koje posjedujem. 


Četkica mu je deblja i zaobljena, a za potpuno prekrivanje potrebna su 2 sloja laka. Lak se i bez ikakvih dodataka stvarno jako lijepo sjaji, no ja sam stavila i sloj Essence BTGN nadlaka. Što se tiče same aplikacije, moram priznati da sam imala manjih problema s razvlačenjem laka i tzv. ćelavim mjestima. Nisam sigurna da li je do laka ili vremena, ali svakakvo preporučam brzo lakiranje uz što manje pokreta odnosno klizanja četkice po noktu. Nadam se da kužite na što mislim. :)


U moru prekrasnih nijansi (točnije, njih 46), meni su za oko zapele i 38 Love is in the air, 31 Electriiiiiic, 26 Brazil Jungle, te 24 Indian summer. Cijena ovih lakova je 12,90 kn (8ml) i sigurno ću nabaviti još koji s ove moje skromne wish liste. :)


Kako se vama sviđa ovaj mali plavi? Jeste li već isprobali nove Essence gel lakove?


You May Also Like

16 comments

  1. Predivna nijansa *.* Iz ove nove gel kolekcije imam (za sad) samo beli - Wild White Ways i imala sam neki love-hate odnos sa njim, jer mi je pigmentacija super, ali mi se isto tako razvlačio, pa sam ga večito nekako nejednako mazala... Sad sam mu naučila narav, pa se lepo družimo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Odmah mi je lakše kad čujem da nisam jedina koja je imala taj problem, no bitno da smo ga na kraju prokužile :D Ja sam mislila uzeti bijeli za pečatiranje, misliš da bi bio dobar za tu svrhu?

      Izbriši
    2. Nisam pokušavala, ali pretpostavljam da bi, dosta je gust, a pigmentacija je dobra :)

      Izbriši
  2. Predivna nijansa i noktici..Kolika mu je trajnost?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) S Essence BTGN nadlakom gotovo svaki lak na mojim noktima izdrži oko tjedan dana. Ovaj plavi sam imala samo par dana, a onda sam ga skinula ne zato jer se počeo guliti nego zato jer sam htjela novu manikuru :)

      Izbriši
  3. Boja je predivna. Ja sa za sad isprobala samo jedan essence gel lak a to je Prince charming.
    Ovaj problem sa "razvlačenjem" laka imaju i neki drugi gel lakovi kao npr Pupa. Ja stavim malo deblji sloj i onda je sve ok.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lijepi je i taj tvoj Prince charming :)
      Aaa tak znači. Meni je ovo prvi gel lak općenito tak da nisam znala kaj očekivati, al' sad znam za ubuduće :)

      Izbriši
  4. Pjesma je klasik :D noktići su ti krasni i lakić isto :) Nisam još niti jedan isprobala, al mislim da budem s vremenom pokoji, još ni nijanse nisam škicnula....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jea, to se nekad na liniji vrtelo tak dugo dok se cd nije zlizal :D
      Nijanse su baš lepe, sigurno buš našla neku za sebe..dve..tri ;)

      Izbriši

Thank you for visiting my blog! Have a nice day! :)